metehaninannesiii Egekusum agirlasacaksjn basta onu soyleyim yani eski halin dermanun kalmiyacak ben oturduğum yerden kalkarken 10 sefer düşünüyorum nasıl kalksam diye gün gün ağrıların çoğalıyor
zllcnlky Egekusum 35+3 ’den sesleniyorum. Yerde otururken tek başıma kalkamıyorum 🙈 yapiyorsan spor/pilates, yürüyüş falan aksatma. Çok ağırlaşıyor ve çok cabuk yoruluyor insan
minikprensimmm123 Egekusum Mide yanması bel kasık ağrıları vajinal ağrılar kuyruk sokumu ağrısı ve en önemlisi sıcaklar öyle bir bunaltıyor ki ben bazen oturduğum yerden zor kalkıyorum kuyruk sokumu ağrısından
metehaninannesiii Egekusum bel agrisi sırt agrisi karin kasik vajinal agri bunlar neyse de halin hiç olmuyor hele şu sıcakta inanki çekilmiyor mide yanması başlayacak
Egekusum zllcnlky malesef pek hareket edemiyorum erken doğum riskim var evin içinde yürüyorum sadece işte:)
Maaaile Gece ozellikle kramplar çoğalıyor,bi taraftan diger tarafa donerken zorlanıyorsun,uyuyamiyorsun. Tabi herkes ayni şeyi yasamiyor.
Pey Sağdan sola dönerken bebek hareketleri ağrıdıyor, kaburga ağrısı oluyor ara ara. Kendini yani tam bir panda gibi hissediyorsun 🙈😁
Zamanbukucu Uykular haram oldunder susarım 😄 sağıma yada soluma yatmaktan kemiklerim ağrıdı benim. Sıcak havada ev bir toparlamaya kalkıyorum su içinde kalıyorum. Nefes almakta zorluk çekiyorum birde iyice ağırlaştık çünkü. 32 den selamlar 🤗
Bir_tospik_beklerken Sürekli ağlıyorum. Bişeye tahammülüm kalmamış. Ağrı, sancı, bunalım ne ararsan var sağlıkla gelsinlerde inşallah şu çektiğimiz sıkıntılara değsin