tugsef33 ElifB08 sen inanma öyle şeylere o hurafelere göre benim bir kızım olacaktı hepimiz kız dedik balon patladı ve erkek çıktı hala şoktayım 22. Haftada olmama rağmen, 🤣 Sağlıkla gelsinler de inşallah gerisini önemseme boşver netleşir elbet cinsiyeti
ElifB08 tugsef33 ay bizde balon patlattık ölmüştüm heyecandan 🥲 gerçi ben hep erkek hissediyordum öyle de oldu 🥲
Sevgikaya1525 ElifB08 ben hem sağda hem solda hissetm harketlerini bunlar aslında hurafe inanma cnm benimde erkek bu arada
Sevgikaya1525 ElifB08 😂😂alışıyorsun artık😂ben ilk sert tekmekler attı mı ay felan der ağlardım çnkü içinde çok gzl dönüyor durmadan atıyordu şimdi hıçkırıyor artık alıştım bana norml gbi geliyor 😂
minnakanneeee Kbra1234 evet öyle demeleme bardağına her sabah iki kayısı çayı bunu eczaneden bulabilirsiniz bide kiraz sapı. Çayını ekliyor demlenince içiyor
Kbra1234 minnakanneeee form kayısı çayı aldım olur herhalde 2 poşet kayısı 1 poşet kiraz sağı sabahları aç karna bir kere değil mi ?
Selcansahin33 ElifB08 benim kızım olacak sağda hissediyorum hep ve sağ göğsümden Süt geliyor daha aktif duruyor sağ göğsüm karnım sivri herkes erkek mi diye soruyor ama 7 8 doktor kız dedi yani siz takmayın öyle şeyleri 🤗
Araz5_said4 ElifB08 aynen benimde aynı sekil şuan 29 haftalık olduk hala sol tarafta erkek dedi doktor ama etrafta kızlar sol da olur bu da görüntüsü bile sol da belli oluyor hep sol da tekmeliyor bakalım ne çıkacak😍😁
ElifB08 Araz5_said4 ya herkes bir şey diyor kafamızı karıştırıyorlar inansak bi dert inanmasak bi dert 🤣🤣 sağlıkla gelsinler 🌹