Huelyaa ElifB08 doğumuma 1,5 ay kaldı oğlum olacak baya hep solda kızımda hep soldaydı 🤨 bunu ilk defa duydum
ElifB08 Ayseee4238 evet annelerimiz sağolasın hurafe olduğunu söylediler bilgilendim yoksa hep yazıyorum ama cinsiyet asla takılacağım bi konu değil önce sağlıklı olmaları 🥲
ElifB08 Fatma272727 Size bütün kelimeler kifayetsiz.. Ne desek boş.. Tarifi olmayan bi acının teselliside olmaz.. Ama en güzel şey Rabbim kucağınızı boş bırakmamış çok şükür
VeraVrea ElifB08 dini kitapta bunun işi ne anlamadım, bunlar kaidesi kuralı olan şeyler mi nereye eğimli olsa orda hissedilir hele erken dönemde bebek tek taraflı sürekli kayar içerde yer değiştirip durur.
ElifB08 VeraVrea bende bilmiyorum inanın 😅 ama baya bi sayfa sadece hamilelik doğum üzerineydi. Onlarda baya dikkatimi çekmişti.. tavsiye üzerine okudum genel itibariyle beğendim
Symazturk ElifB08 hurafe tabiki ben solda hissediyordum kız sanıyordum erkekmiş meğerse mesela 😀 kaçıncı haftadasınız erkek dendiyse kolay kolay değişmiyor cinsiyet ben 14+1 de öğrenmiştim
ElifB08 Symazturk 16.haftamda doktorum erkek dedi. Hayır bende hurafe olduğunu bilmiyordum kitapta yazınca birde ilk gebeliğim şüpheye düştüm 😅 ben bu hurafelerden sınanıyorum zaten 😅
tugsef33 Ben de hareketleri hep solda hissediyorum ve sol göğsüm aşırı şiş ve hassas sağa göre, cinsiyet de erkek 🤗 Yani bence sağ sol olayı yanlış bir bilgi 🙈
ElifB08 birkedilianne zamanl büyüyünce sağdan alttan üstten yandan vurmaya başlıyormuş ben bu olayı bi miktar kaçırmış olabilirim. 🥲
Fatma272727 ElifB08 cok sukur bir kizimiz var bir de ihlumuz olacak o da Allahin sinavi tek tesell8m bir gun kavusacak olmamiz
tugsef33 ElifB08 sen inanma öyle şeylere o hurafelere göre benim bir kızım olacaktı hepimiz kız dedik balon patladı ve erkek çıktı hala şoktayım 22. Haftada olmama rağmen, 🤣 Sağlıkla gelsinler de inşallah gerisini önemseme boşver netleşir elbet cinsiyeti