gamze_aktas 27 hafta 5 günlük gebeyim 83 kiloyla hamile kaldım şuan tartı 100 kg gösteriyor moraller bozuk. Benim gibi çok kilo alanlardan moral destek bekliyorum😁 doktorum kilo konusunda çok hassas yarın kontrolüm var çok korkuyorum🥺
cinardefnemoms gamze_aktas ahhh ahhh canımm ben diyetisyene gittim bayada bı kilo verdim dedim ohh zayifligin tadını cikariyim diyetim bitti pat bı baktım hamileyim geldi mi yine dombislik😂😂 doğum dan sonra hallederiz artık napalım çok fazla kilon varsa tatlı türlerini azalt kuzum🥰
Kvsraykt gamze_aktas ilk gebeliğimde 92 ile hamile kalıp 110 la doğum yapmıştım ve hiç dikkat etmedim umursamadım bundan sonra biraz daha dikkatli ilerlerseniz sisin yararınıza yoksa kimse kimseye laf edemez
Deniz59 gamze_aktas 92 ile gebe kaldım 104 kilo oldum 26+4 deyim doktor çok kilo almışsın ama yapacak bişey yok dedi😁
zaydn 20 haftalığım 58 el hamile kaldım 64 kiloyum şu an o kadar morelim bozuluyor ki son aylarda ne yaparım bilmiyorum oturur ağlarım herhalde
Betfer zaydn o kadarı da normal cnm abartmayın ya . İçeride bi bebiş var onun duyudur , kilosudur , sağlıklı besleniyoruz bide normal yani
zaydn Betfer bazen duyuyorum hamileliği boyunca 10 kilo alıyorlar ben şimdiden 6 kilo aldım o yüzden de moralimi bozuluyor