Seydacann 23+3 olduk resmen tekmelerini totomda hissediyorum ya şaka gibi banamı öyle geliyor başka hisseden varmı😁 pozisyonu nasılsa artık resmen totoma doğru tekme atıyor
Hilal-95 Seydacann 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 valla affedersin makata vuruyor gibi oluyor hele otururken zıplar gibi oluyorm bazen 🤣 aynı haftadayız
Deletedmom23234 Seydacann Oo sen ciddi misin birde son haftalarda gör 😁 öne arkaya ne tekmeler atıyo varyaa😁
deryakadri Seydacann 27+4 haftalık oğlum bende hissediyorum orda vajinam da geldi gelecek diyorum korkuyla ya 🙂
Deletedmom23234 Seydacann Ya yok bacakları falan uzuyo ya bı tekme atıyor Anamm diye bağırıyorsun 😁 düşün 34 haftalığım benim bebik hala dönmedi ve ayakları ile sürekli alt taraflarima tekme atıyor canım nasıl yaniyoo 😁
prensesimbenim_ Hilal-95 ben 34+4 hamileyim cogunlukla o tarafda zıp zıp ediyor yerinde durmuyor bi öne bi oraya 😂🙈
Hilal-95 prensesimbenim_ siz daha sert hissediyosunuzdur tabi bize göre biz şimdiden ay anam felan yapıyorum🤣 ozaman allah büyük aman sağlıklı olsunda vursun🙃🙃🙃
prensesimbenim_ Hilal-95 sert degılde işte narin narin vuruyor anasına dogunca bende onun totosunu pohpohlucam 🥰🥰🙈
Hilal-95 prensesimbenim_ 🤗🤗 yaa inşallah 🙏🏻 Hayırlısıyla bende diyorum senın totonu patlatıcam doğunca diye kendı kendıme allahın iznıyle inşallah 🙏🏻🤲🏻
Seydacann deryakadri dimi insan korkuyor da bir yandan☺️ Ama elleriyle ayaklarıyla ittiriyorlar sanırım annesi
deryakadri Seydacann evet aynen canım başta korku sarıyordu beni şu an bi irkilme oluyor sen bi gel kucağıma Allah’ın izniyle diyorum ellerini ayaklarını öpüp poponu ısırcam diyorum 😌