Zeynebakman Snmom İnşaAllah kendi sancılarım gelir diye dua ediyorum bende. Gelmezse de yapacak bir şey yok. Suni sancıyı çekerim artık. Yeterki açılma olsun. Onca saat suni sancı çekip açılmazsam diye korkuyorum bir de
Snmom Zeynebakman ben meryem ana otunun faydasını gördüm. Ama maalesef o ihtimal de var umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲
Zeynebakman Esraali Onca saat suni çekip açılmazsam diye korkuyorum sadece. Hayırlısı bakalım. Benim aci eşiğim nasıl acaba.😂
Esraali Zeynebakman hemen acılan da oluyor 24 saat bekleyende tamamen yapısal inş kendi sancınız ile olur
eaaysenur Zeynebakman ben 39+4 güne kadar açılmasız ve sancısız geldim en sonunda doktoruma suni sancıyla başlatmasını istedim yatışım yapıldı ilk başta açılma olması için rahim içine fitil gibi bir şey koydular daha sonra sancıyı verdiler çok şükür suni sancıyla birlikte benim kendi sancım geldi ve suni sancıyı çıkardılar benden sancıyı öyle yada böyle çekiyorsunuz bunu göze alın beni doğumdan çok sancı zorladı. Doğum başladıktan sonra masada yatarken bir an önce doğurmak istedim ve tüm acıları unuttum o an biraz dişinizi sıkıp sadece bebeğinize odaklanıyorsunuz gelsin artık diye 🐣
Zeynebakman eaaysenur Ne güzel olmuş kendi sancılarınızın gelmesi. Pazartesiye kadar vakit verdi bakalım doktor,belki kendiliğinden gelecek,belki gelmeyecek.☺️
Loveme Zeynebakman canım bende 39+4 haftalığım cuma günü kontrolüm var pazartesiye kadar bekliycez gelmezse sezaryen olucam suni sancı hiç açılma yokken istemiyorum çünkü allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Loveme Zeynebakman bu zamana kadar bekledim pazartesiye kadar da bekliycem ama gelmezse yapıcak bişey yok çünkü kilo olarak ilerde normal yapamam çünkü daha çok beklersem
Miros Zeynebakman Öncelikle inşallah suni sanciya gerek kalmaz ama eger verirlerse daha en basindan secde pozisyonunda dur ve sol tarafina yat bunlar en iyi aciklik yapan larmis suni sancinin ilerleyen saatlerinde malesef bunlari yapamiyorsun agridan ben tam 10 saat suni sanci yedim allah yardimcin olsun canim benim insaallah gerek kalmaz ona
Zeynebakman Miros Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. 10 saatten sonra doğumunuz gerçekleşti sanırım dimi
Miros Zeynebakman ben 2 santimle gittim hastaneye bebegimin hareketlerinde azalma oldugu icin mecbur doguma alindim ben normalde iki gun sonra gel demisti ben acilamadim malesef uc saatte yarim santim acildim ve cok zordu benim icin bu pozisyonlari bana en son soylediler sancida arttigi icin hicbir sekilde yapamadim artik nasil yalvardiysam rabbim yardim etti diyim ama tabiki bu sizede olucak birsey degil en basindan yaparsaniz kolay acilirsiniz insallah
Ytugcek Zeynebakman ilk doğumum suni sancıyla oldu, epidural alacaksanız sorun yok hiçbir şey hissetmiyorsunuz ama benim gibi istemem diye tutturursaniz çok zor.. 2. Doğumum kendi sancimla oldu arada dağlar var diyebilirim, normal sancı çok daha az ağrıyor
zeynepbalci Zeynebakman 36+5te aldığım ve ilk doğum olduğu için işe yaramadı bi buçuk günün sonunda sezeryanla kavuştum kızıma 🥰