Littlespy Selamlaaarr 😃 bugün kapı süsümüz geldi biraz önce 🤩 o kadar beğendim ki baktıkça ağlamak istiyorum, oğlumun adının bi yerde yazılı olması çok güzelmiş 🥲🥰 https://ibb.co/D9pLx2r
Aysobaciniz Littlespy yaaa poncik 😍😍 Sağlıkla kullansın inşallah 🥰🥰 yaa bizimde kargolarımız henüz yolda hazırlanıp resim atmışlardı o kdar duygulandım ki sadece bir resim ama anlamı çok büyük 🥰 insanın içinde kelebekler açıyor çok farklı duygular
Kuzucccum Littlespy ya çok tatlişşş sağlıkla gelsın bebısnız 😘🙏 dimi öyle oluyor ınsan bende kıyafeyelrıne bakıp bakıp mutlu oluyorum kokluyorum ohhh missss kafayııı yemelikkk bunalr 🐥😬😬
Littlespy busra1997alpaslan2021 ben Hepsiburada dan yaptırdım 120 TL ye kargo dahil 🙃 Instagram’da nereye sorsam 200 250 dedi hep
Aysobaciniz busra1997alpaslan2021 instagramda malzemeleri satan sayfalar var alıp kendinizde yapabilirsiniz uyguna geliyor 🌺
Littlespy busra1997alpaslan2021 baby design ama sanırım satışları bitmiş şu an, başka satıcılar da var ama uygun fiyatlı 😃
Littlespy Kuzucccum yaa evet evet böyle saf saf ağzım açık bi ona bakıyorum bi ona 😂 annelik tam bir delilik haliymiş gerçekten 😂
Littlespy Aysobaciniz ya o sayfaları bi türlü bulamamıştım ben ☹️ kokulu taş magnet yapmak istiyorum öyle malzeme satan yer var mı peki bildiğiniz?
Aysobaciniz Littlespy kokulu taş magnetin maliyeti fazla oluyor bende baktım kalıbı tozu boyası o yüzden yaptırmayı tercih ediyorum
Asiyeclk Littlespy Instagram’da bisurumalzeme diye bi sayfa var oraya bakabilirsiniz malzemeleri gönderiyorlar yapımı içinde videosu var
Littlespy Aysobaciniz Ankara’da suluhan diye bi yer var bu tarz malzemelerin satıldığı dükkanların olduğu cumartesi oraya gidicem bi. Bi magnete 5-7 TL arası fiyat veriyorlar yaa 50 tane yaptırsam 250-350 TL arası tutacak ☹️
Aysobaciniz Littlespy elazığda arkadaşım bi yer bulmuştu kalıba dökülmüş beyaz şekilde tek tek boyasız satılıyordu figüre göre değişiyordu 2-3 lira alıp sen boyuyordun onuda düşündüm ama sonra yine hazır almaya karar verdim.
Aysobaciniz Littlespy instagramda bir sayfa var kokulu taş hep boyutları büyük hemde uygun en azından 4 tl ye var hazır tüllü magnet oraya bak bi istersen Milena_kokulutas kadın çok ilgileniyor ordan yaptırmayı düşünüyorum bende