zahidinannesi Nevresim, yorgan, alt açma, çarşaf ve daha başka ürünler gelecekti bugün, bakan alan oldu mu?
greybrde zahidinannesi nevresim takımı aldım beşik için yumuşacık %100 pamuk birde bornoz takımı almıştım oda güzel
Kubra_K Bugün değil ama arkadaşım bir öncekinde almıştı..müslinler yıkanınca kazik gibi olmuş ağız bezlerinin şekli kaymış bide zibinlarin çıt cıtlari ilk iki yıkamada yıpranmis..Bende düşündüm ama vazgeçtim. Ama muslinler uygun fiyatlı diye alt açma olarak kullanılabilir dedi belki müslin alirim🥰
Ays0 Önceki gelişimde küvet seti aldım zaten risksiz heryerde olan şeyler diye. Yastık kılıfı gelmişti 2li onda da sorun yaşamadım yıkadım ütüledim bozulma olmadı. Ter bezi sakın alma ne iğrenç şeydi öyle daha paketi açınca pamukcuklar uçuyor etrafa. Ağız bezi de almaya değmez bence. Müslin ise fena değil ama bebekte kullanmaya değil de altına sermeye veya puset örtüsü gibi atmaya ideal yoksa kaliteli bir şey değil. Baby nest aldım ondan memnunum hatta yıkadım kuruttum deforme de olmadı. Başka da bir şey almadım galiba (daha ne kaldıysa) 😂😂
Aylinsemih ogrencianne35 bi mağazanın sahibi söylemişti bime gelen ürünler e bebekten geliyormuş ebebek ile bim in sahibi aynı kişi imis
ogrencianne35 Aylinsemih aaa valla doğru olabilir ben kızım doğmadan çoğu şeyi toplamıştım bim den kullanıyorum da dediğin gibi e bebek ten aldığım kıyafetlerin kumaşı gibi yumuşacık hiç bozulmadi