Syma-ma Kızlar nasıl çamaşır suyu Domestos kullaniyorsunuz onu ne kadar yikarsaniz yikayin çıkmaz içine koymayin çamaşır suyunu zehir o bildiğin çağıniza karışır
Denizyildizii Syma-ma çamaşır suyunu bardaklarda falan kullanmıyormusunuz sararan bardakları nasıl temizliyorsunuz
FusunF Denizyildizii porcöz kullanmayın valla tehlikeli çamaşır suyu dokun dokunmayın o içinde bekledikçe rengi açılır sonra yıkarsınız güzelce
Denizyildizii FusunF porçözlük durum yok kireç değil çünkü sararmayı temizlemeyi sordum. Kireç için sirke ve limon tozu kullanıyorum
Esraali Denizyildizii üstü mü sordunuz onu cifle az makine parlatıcısı ile yapabilirsiniz ben altı zannnettim
Syma-ma Denizyildizii yok kullanmiyorum tek tek cifle ovalayarak yıkıyorum bardakları geçiyor. Ona bile gönlüm razı değil ama çamaşır suyundan iyidir çünkü ne kadar durulasak da geçmiyor malesef etkisi
Denizyildizii Mom54544 kireç çözücü dokme limon tozu ve sirke kaynat. Hiç birşey kalmıyor ve sağlıklı
Mom54544 Denizyildizii Hiç bı ise yaramıyor limon tuzu kaç defa denedim fayda etmedi kireç çözücü kullanıyorum iyice de kaynatıyorum 2 3 defa su daha sonra kullanıyorum
haydibakalim Denizyildizii çamaşır suyu ile kaynat olur Bulaşık makine Kapağına çamaşır suyu dök yine olur
Denizyildizii Mom54544 sadece limon tuzu işe yaramıyor da sirkeyle kullanınca kireç çözücüden daha etkili oluyor. Şimdi yaptım daha pırıl pırıl oldu
Brcozkn Aylinsemih valla porçözde tehlikeli ama sonra birde duru suyla kaynatılıyor iyice çıksın diye bu arada üst çamaşır suyu alt porçözle temizlenir.
Aylinsemih Brcozkn ben ilk defa sizde duydum çamaşır suyu yıllardır annem de bende içini porcoz un çaydanlık olani ile veya limon tozu ile dışını da cif ile temizleriz
Brcozkn Aylinsemih olabilir oda bir yöntem benim annemde çamaşır suyu kullanır. İkisi de gerçekten tehlikeli maddeler.