nvn-mutlu Mom54544 😂😂herkes aynı dertlerden muzdarip galiba 😂😂 bakalım bebişlerden sonra bizi neler bekliyor
Mom54544 nvn-mutlu Valla beni ev bekliyo 😂 Ekim’de doğum sonrasında hastane soğuklar geçince de annemlere kayınvalideye giderim anca çünkü evleri serin bizim eve göre götürmez eşim 😂Allah nasip ederse yazın toplanır bebiş biraz daha o zaman çıkarız galiba bizde 😊
nvn-mutlu annesinin_beybisi ben sanki kendime şart koşmuş gibi hergün yiyorum sıkıldım dedim ama bugün bile yedim 😂😂😂
nvn-mutlu Mom54544 inşallah canım benimde kasım sonu gibi doğum kışın biryere gidemeyiz ailem şehir dışında anca yazın tatile hem bebekte toplanmış olur
GSenayG Ben hamileliğe kilolu başladığım için sabit 🤦🏻♀️ Peynir zeytin bol yeşillik yumurta klasik kahvaltı ama ekmeğimi kızartıyorum💪🏻😂Diyetisyenle ilerliyoruz 🤷🏻♀️☹️Arada kaçamak bi kasık nutellam var 😂
Pembepanterr nvn-mutlu Kahvaltımı oda ne 🙄😃 İlk hamilelikte böyle oluyormuş demek ki premseslerin yaptığı şey 😂
Pembepanterr nvn-mutlu Hafta içi kendim yapmıyorum aparatif ,haftasonu hazırlıyorum anca.😊😃 Tabii ilk gebelikte daha çok yapardım dikkat ederim şimdi o kadar işin arasında bide kendim için kahvaltı hazırlamak eziyet geliyor 😂
BelisMelis41 nvn-mutlu hergün yumurta yedım bende ta ilk zamanlardan beri hiç bırakmadım az once saglık ocagından geldim kolestrolüm tavan doktor 2-3 günde bir yumurta ye dedı bana
VeraVrea Bütün bezmişliğimle 1-2 yumurta süt ve kaşar peyniri 🤢🤢🤢 bir doğurayım bi daha ağzıma sürmicem uzun süre