Günaydın guzel anneler size bende doğum hikayemle geldim. 26 Temmuz planlı sezeryanim vardı bebeğim makat gelişli olduğu icin. Sabah sekiz de hastaneye yatışı yaptık kan verdik hazırlıklar derken beklemeye başladık. Öğlen gibi gelip aldılar beni. Ameliyathaneye çıktık doktorlar hemşireler derken basımı önüme güzelce eğdim iğnemi olmak icin anestezi doktoru ilk yaptığında çok hissetmedim ama benim belimde bi problem olduğu icin ikinciyi yaptı yapar yapmaz ayaklarım da bir çarpılma ve sicaklik hissettim zaten. Hemen tansiyon derken beş dk geçmeden bebeğim doğdu. Buruş buruş suratı nasıl guzel Nasıl guzel anlatamam 😍😍 Ardından on beş dk da benim dikiş işlemlerim sürdü bir ara beni dikerlerken midem çok bulandı ve hemşireye söyledim bi iğne yaptı oda geçti bitti ve toplam 25 dakika da odamdaydim. Eşim ailem o daha bebeği odaya koyup sevmeye başlamadan bende gelmiştim. Uyuşukluk üç saat içinde geçti ilk kalkış evet zordu ama yere değil karşıya bakınca daha kolay oluyor. Elimden geldiğince yürüdüm koridor da. Sadece sağa sola dönerken canınız aciyor ve desteksiz asla kımıldamayın. Geceyi bir kaç kez agri kesicilerle bitirdik simdi evdeyiz bebeğimle. Kendini hala karnımda mi sanıyor nedir asla uyandiramiyorum emsin diye gotunu cimcikliyoruz elini sıkıyoruz ne yapsak kalkmıyor 😂 ama bugün alıştı acıktıkça kalkıyor. Acıdan çok bilememiştim duyguyu ama simdi yanımda rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Sizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin insallah rabbim. 🌸