Gizo128 Sunay10 körfez hastanesi hakkında bilginiz var mı ? Bu seneki doğum ucreti ya sa ücretin içinde neler dahil
Oznur124 Balieksir merkez Atatürk şehir hastanesinde hangi doktoru önerirsiniz ilk hamileliğin tecrubesizjm bana herseyi güzelce analticak ilgilnck bi doktor istyrm yardımcı olablrmsz
MeltemmBayramm Oznur124 kesinlikle Tuğban hanım yada eşi Mehmet keçeci oğlu çok iyiler Oznur124 kesinlikle tuğban hanım yada eşi Mehmet keçecioğlu
Cicek10 DerinMavii sezaryen olursa yaptırırım dedi ama ben normal doğumu beklemek istiyorum tabi o anda kim varsa o girer artık
DerinMavii Cicek10 bende epilepsi vardi bir ara kriz gibi gelip geçiyordu Bayadır olmuyor reglken çok agrkm olunca heryerim uyusup felç gibi oluyordum yani normal doğum istiyorum ama bunları anlatsam mi acaba doktora
Ness3 Betl ben normalde İstanbul da yaşıyorum bandırmalıyım. Bir ay süre ile yazlıkta kaldım o sırada Emre Merter Mart a gittim kontrollerim için. 21.haftamdayım.sende durumlar nasıl 😊
Selin12- DerinMavii eğer bu şekilde bir sağlık probleminiz varsa zaten doktor sizi riske atmaz çünkü tehlikeli olabilir diye