yasolinn 3lü test sonucuma doktor az önce down sendromlu olma ihtimali düşük ama kesin değil dedi kesinliğini anlamak için sıvı alınmasını önerdi ben kabul etmedim ve kabul etmediğime dair imza aldı devlet hastanesi bu arada herkes de böyle mi oluyor
Ank-16 yasolinn düşük ihtimalse neden sıvı alınmasını önerdi onu anlamadım. Benim bildiğim yüksek ihtimalde yapılıyor o.
yasemiinorhn yasolinn valla ben ikili test için verdim kan ama üçlü yaptırmayı düşünmüyorum. Arkadaşım 2. Hamileliğini yaşıyor bana gerek yok yaptırmana dedi
yasolinn ogrencianne35 sıvı aldırmak istemediğime dair aldılar ben de anlamadım haftaya detaylı için randevu verdi bakalım nasıl olacak
yasolinn Ank-16 bana değer düşük dedi eğer kesin sonuç istersen sıvı alınıyor ama bu da düşüğe sebep olabilir istiyo musun diye sordu ben de hayır dedim bunun için imza aldı
ogrencianne35 yasolinn yani ben de tarama testi devlette yaptırıp kendi gittiğim dr götürdüm ve doktor sonuçlar normal ama yüz de yüz kesinlik vermiyor yapıyoruz gene de detaylı ultrason da herşey çıkıyor ddi
yasolinn ogrencianne35 anladığım ben özele gitmedim hiç bütün testler izlenimler aynı hastanede oldu şimdiye kadar bi sorun çıkmadı çok şükür haftaya detaylı var umarım o da sorunsuz geçer
yasolinn yasemiinorhn ben rutin kontrol için gittiğim de yaptırdı doktor bi sorun görünmüyor dedi haftaya ayrıntılı var bakalım onun sonucunda ne olacak
llFatma yasolinn 2lide de bana olasılık dendi olasılıksa niye yapıyonuz anlamış değilim. Üçlü yaptırmıycam en iyi ayrıntılı ya.
yasolinn llFatma kesinlik belirtmediğini söylüyorlar zaten rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah