Husna_34 Clementinee benim yam 3 ay bitti bulamtılarımda bitti 4. Ayda rahatlarsın 🙏😇ben günde 1 bardak suyu bile zor içiyordum😇
Sinemokcu Clementinee 14 haftalikken tamamen bitiyor yani bende oyle olmustu allah yardimcin olsun zor bir durum
baharizmir Sevilll50 daha göstermedi kendini, doktor kız gibi dedi ama kesin değil, Pazartesi tekrar gideceğiz.
baharizmir Sevilll50 sizin belli oldu mu cinsiyeti? Kaçıncı haftadasınız? Sağlıkla gelsin yavrucaklar ❤️ Umarım kolaylıkla geçiyordur günleriniz.
Hayalllllll Clementinee fayda etmiyo deme doktora söyle sana onzdy 8 mg yazsın izin al doktorundan bende öyle diyodum o kesti
Fmc İlk hamileliğimde bu kadar kötü olmamıştım pişen yemeğin kokusunu bile farklı algılıyorum daha önce hiç duymadığım bir koku gibi geliyor bana doya doya yemek yemek istiyorum artık inşAllah bu süreç kısa sürer şu an 5+3 haftalığız 😢
Hermoniegranger Clementinee yeşil elma ve muz bana çok iyi geldi. Ayrıca zofer bulantı hapı kullanıyorum.
AysenurYumak Clementinee 9. Haftama girmek üzereyim sabah namazına kalkım mı uykudan uyandığım an da başkıyor bulantı bidaha 3 4 saat uyuyamıyorum bişeyler yesem de bulantım geçmiyor hiç kusmamıştım ama dün 4 kere😵💫 çok kötü bende bikere ilaç içtim oda fayda etmedi doktorum ilaç önermiyor zaten artık geçene kadar beklicez😣
Clementinee AysenurYumak ben 20. Haftama geldim canım çok şükür 12. Haftamda geçti bulantım baya eski bi posttu açtığımda 9 haftalıktım. Allah yardımcınız olsun İnşallah geçer sizinde çok zor bilirim
Dermin Clementinee geçmş olsun canım bende hamile olduğumu öğrendiğimde 45 kiloydum boyum 1.50 boyuma göre normaldi kilom kusmaktan 6 kilo verdim 39 kiloya düştüm 16 haftamda azaldı şuan 41 kiloyum 20 haftalık hamileyim
Aysun12 Dermin merhaba bende 7.haftadayım yiyemiyorum su içemiyorum bu seferde çok baskı görüyorum su iç yemek ye diye ama yiyip içtikçe daha rahatsız hissediyorum etrafındakiler yüzündende kendimi suçlu hissediyorum sizce biley olurmu
Dermin Aysun12 Aysun12 canım birşey olmaz korkma şuan bebek senden beslenmiyor bende çok kötuydum su içsem kusuyordum sadece çorbayla besleniyordum onuda kusuyordum sabret zamanla düzeliyor bende çok kötu gunler geçirdim çok şükür geçti rabbim yardımcın olsun