MnevverKayaalpli 27 haftalık hamileyim ve henüz giç çatlamam olmadı. Tecrübeli olanlar kaçıncı haftalarda çatlaklar oluşuyor.
Emineslh MnevverKayaalpli benim 30da karnımın altında kırmızı kırmızı çıktı 8 tane var 😭😢 ama yapcak birseyim yok yağ sürdüğüm halde oldu ve başka bi yerimde çatlamadı çok şükür
Merveozcelikcckl MnevverKayaalpli 31+4 oldum şuna hala yok 26. Haftam da aşırı kaşıntı olmuştu onunla bio oil yağa başladım hala kullanıyorum şükür çatlamadım
Elfn MnevverKayaalpli 30.haftamda bacaklarımın üstünde azar azar oluştu şuan 33+5 im daha karnımda yok ama bakalım bio oil kullanıyorum bende ama çatlayacağı varsa çatlıyor 🤦🏼♀️
mervedefne MnevverKayaalplibenimki 32 den sonra catlamaya başladı cnm ne güzel yok diyrdm birden oluştu önlem aldım ama fayda etmedi 😡
GldnUysll 32+5 im karin ve basen bölgemde catlak yok diye sevinirken dus sonrasi farkettm ki kalcada catlamalar olmus biraz😂😂belki tuhaf olabilir ama gercek
YAkyol Benimde 27 haftalikken hic yoktu 28 de aniden karnimin alti bir kac catlakla doldi hidistan ceviziyle nemlendiriyorum her gun
beyzanur06 ne kullanırsanz kullann bünyeden heralde catlıyor bende 33. haftaya kdar catlamadm sonra catladm 36 haftalıgz
Saadetdemirkan Ben şuan 33+ 2 tim ve nerdeyse heryerim çatladı 😔 çatlak kremleri yağlar herşeyi denedim ama hiçbiri çare olmadi yapısal diye düşünüyorum 😔
CGDMG Bende 28 haftalık hamileyim ve henüz yok ama zaten çok erken bence çatlak için 32. haftadan sonra başlar olursa umarım olmaz hiçbirimizin lierac çatlak kremi kullanıyorum 4. aydan beri ,her gece yatmadanda işlem görmemiş zeytinyağı sürüp yatıyorum tavsiye ederim yumuşacık oluyor..
BraErkenSert Çatlaklar için Hindistan cevizi yağı +avokado yağı+kakao yağı organik alıp birebir karıştırılıp kullanılması çok iyi geliyor ablam 50 kg ile hamile kalıp 25kg aldı ama çatlakları pek olmadı bu karışımı kullandı birde son a doğru mustela kullandı bende 20haftalığım kullanıyorum karışımı inşallah bendede olmaz