Annesininkuzusu01 Nehir0 Yamuna korse alıcam, yalnız okuduğum yorumlarda uzanırken alttan başlayarak bağlanması gerektiğini öğrendim. Bu şekilde faydası oluyormuş
Loveme Nehir0 yamuna aldım ikinci el kullanıp kullanmıycağımdan emin olmadığım şeye okadar para vermek istemedim zaten ilk başta doktorlar Medical korse öneriyorlar
Busra333 metehaninannesiii Annesininkuzusu01 Loveme kızlar bu korse sezeryan doğum sonrası için mi normal dogum sonrası için mi acaba ??? Nehir0 Mviekran
Mviekran Nehir0 bende aldım henüz kullanmadım ama baya kaliteli kumaşından bile belli ediyor hiçbir esneme payı yok
Loveme Nehir0 owli evet doğum sonrası için kullanılan bi korse yamuna biraz sahabeler oyuntusu falan çıkartıyor diyorlar trendyoldq falan yorumları var bir bakın isterseniz
Addile Nehir0 bilmiyorum kullanır mıyım kullanmaz mıyım sıkıya hiç gelemem bide zaten kavruluyor ortalık yinede elimn altında bulunsun diye lcden aldım 45 lira mı neydi
Mviekran Busra333 hiç bilmiyorum sezaryenden 10 gün sonra falan doktor kullanabilirsin diyomuş kullanılıyormuş sanırım. Ben her ihtimale karşı bide pentinin şort korsesini aldım yamunadan daha hafif çünkü onu kullanamazsam şort korseyi kullanırım dedim