Fatma_kalkan Merhaba Günaydın benim aklıma bişey takıldı. Renkli ultrason ücretlimi oluyordu internette baktığımda ücretli ve ücretleri yazıyordu hastane hastane değişiyormuş eğerki ücretliyse nekadara yaptırdınız öğrenebilirmiyim🙏😚
metehaninannesiii Fatma_kalkan hastanesine göre değişiyor fiyatlar ben 550 tl yaptirmistim mesela prof doktora
Fatma_kalkan Belinayonr detaylı ultrason doktor dedi 20.haftada yapılıo yaptırmak isterseniz yaparız dedi
Burcu4135 Fatma_kalkan renkli ultrason diyorsan biz her kontrole gittigimizde doktorumuz bakıyor düzgün foto yakalarsa ki 1 kere oldu foto veriyor muayene ücretinden baska birsey vermiyoruz. Ama bahsettiginiz sey detaylı ultrasonsa fiyatları degisiyor. 600 tl ye yaptırdım ben.
Fatma_kalkan Burcu4135 evet evet detaylı ultrason bu renkli dediğinizi istediğiniz zaman veriyormu gri beyaz olanı demiyorum ben
Burcu4135 Fatma_kalkan detaylı ve renkli farklı seyler. Renkli olarak eger düzgün yakalıyorsa bebegin suratını veriyor ama benim kızım hep yüzünü kapadıgı icin 1 kere alabildik ama her gittigimizde renkli de bakıyor doktorumuz.
Didemmmmm Fatma_kalkan benim aldığım doğum paket i içine detaylı ultrason da vardı. Ayrı ücret vermedim ama bazı hastanelerde ayrı ücret istiyor
Mucize_ 600 tl gittiğim hastane yaptırıdık ama günün varsa devletten de yer bulursun doktorun yeşil alan açması lazım.
Fatma_kalkan Mucize_ 14 ağustosta randevum var ozamanda 20haftalık oluyor yani denk geliyor diyelim ozaman yaptırcam
Beyza97 Doktora bağlı galiba ya arkadşım özele gidiyo ve her ultrasonu renkli veriyo doktoru extra ücretde istemiyo
Fatma_kalkan Burcu4135 çok iyi yaa ben hiç istemedim doktorumda hiç vermedi hep yüzüde gözüküyordu yanii kapalı değildi söylüyordu benim şuanda yaptırcağım detaylı dediğiniz gibi farklı şeyler 😚☺️
Fatma_kalkan VeraVrea ozaman bende bu gittiğimde istiyim istemeden vermiyor herhalde yada doktordan doktora değişiyor ilk hamileliğim oldu için bazı şeyleri sora sora öğreniyorum☺️