prensannesi1903 asliiyorgunn ben kismet olursa orada dogurmak istiyorum. Annem ameliyatini orada olmustu ilgi alakadan cok memnun kalmistik. Ama kendim daha hic muayneye gitmedim
sydanrtk asliiyorgunn Erdemli Yenişehir hastanesine gidiyorum Sinan Taşdemire şuan memnunum henüz 9.haftadayım Erdemli şubesinde bayan doktor yok mersin hakkında bilgim yok doğum ücretine de 3000-4000 arası olacağı söyleniyor muayene ücretine 80 ödüyorum vergi dairesi çalışanı yakını olduğum için normali 100 diye biliyorum ama @prensannesi1903
asliiyorgunn prensannesi1903 ben muayeneye gidiyorum çok memnunum siz henüz neden muayeneye gitmediniz
prensannesi1903 asliiyorgunn suan mersinde degilim dondugumde baslayacagim. Hangi doktora gidiyorsunuz ucreti ne kadar acaba
prensannesi1903 asliiyorgunn aa ucret cok iyi ben ozel klinige gidiyordum 350 tl. Tatil donusu hastaneye gitmeyi planliyorduk. Baya uygunmus
asliiyorgunn prensannesi1903 evet kadın doktor var bu hastanede ama ben doktorumdan memnunum kadın doktor ile ilgili bir bilgim yok maalesef
Azize_3347 prensannesi1903 Canim ben Yenişehir Hastanesi’nde kadın doktora gidiyorum geçen sene doğum yapmıştım gerçekten çok ilgilendiler şimdide 2.ye hamileyim
asliiyorgunn prensannesi1903 ben 28 haftalığım henüz doğum ücreti konuşmadık ama 3000 ile 4000 arası olur diye tahmin ediyorum
prensannesi1903 Azize_3347 insallah bende gitmeyi dusunuyorum eylul gibi. Tesekkur ederim cevapladiginiz icin. Dogum ucreti ne kadardi acaba