Aras lutfiyeozkan oy maşallah çok yeni o zaman çok hayırlı olsun diyelim sağlıklı Salih evlat olsun inş 😍 hepimizin 🙏🏻🙏🏻
Aras Anne3434_ sorma yaa hayali bile o kadar güzel ki Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inş 🙏🏻☺️
Annesininumudu Aras 12+5 olduk küçük bir şeftaliyiz daha acaba bizde sizler gibi ne zaman daha da büyük olcaz 😊😊😊
Aras Annesininumudu ben o haftalardayken acaba ne zaman yirmileri görecem diyordum cnm şimdi ne zaman otuzları görecem diyorum 😀😀😍 İnan zaman çok çabuk geçiyor
ilaydanurhavvat Annesininumudu bnde senin gibiydim. 30 lu haftlar görünce yıllar varmış gibi gelirdi. Şimdi doğum için gün sayıyorum. Zaman çabuk geçiyor çok şükür ❤️🙏🏻
Annesininumudu Sibelalanzge ben de 12+5 teyim doktora sordum cinsiyetini belli değil dedi biz biraz daha beklicez
Sibelalanzge Annesininumudu banada geçen hafta erkeğe benzettim dedi ama kesin birşey söylemedi bakalım yanılcak mıı 🙂
Annesininumudu Aras insaallah canım insaallah bana şimdi 20 ler 30 lar o kadar uzak geliyo sanki hiç gelmicek miymiş gibi