Aanneoldumm Selam hamisler 🤰 3′lü lohusa takımı arıyorum da indirimde olduğunu bildiğiniz veya alıp kalitesini beğendiğiniz lohusa takımlarını ve linklerini benimle de paylaşabilir misiniz 🥰🧿💙
mrs_elisah Aanneoldumm Haluk bayram aldım tam bir kalite. Ben kışlık almıştım alt üst ve Polat Sabahlık vardı. Kışlığı çok kaliteli ydi ama yazlık olanlarını bilmiyorum hiç
Bebegimicin1 Aanneoldumm bende alicam ama asiri pahalilar i turlu uygun bulamadim internettekilerede guvenemiyorum
umutttttt Aanneoldumm https://instagram.com/lohusahamile_com?utm_medium=copy_link canım buraya bi bak istersen sepete özel 45 lira indirimi var
Aanneoldumm Bebegimicin1 evet çok pahalılar ben de o yüzden yazdım belki instagramda güvenilir bir sayfaya denk geliriz
Gizmom Bebegimicin1 bulunduğunuz yerde koza falan varsa oralara bakın ben kozadan almıştım ve inanın cok şık hemde 110 tl falandı
Gizmom Bebegimicin1 internet yok sanırım benim dediğim yer iç çamarısı mağazası gibi bir yer ama cok fazla ürün var, iç çamasırı mağazalarından alabilirsiniz bence