lleylaa Selam kızlar, 13 haftalık gebeyim, bir hafta sonra doktorda randevum var, kız olduğunu hissediyorum bebeğimin, tüm belirtiler erkek ama ben kız hissediyorum, doktor erkek derse şok olacam. Ki o kadar kaptırdım kendimi bu düşünceye
m-u-n-e-v-v-e-r lleylaa Benim etrafımda herkes bana kızın olacak dedi sürekli kız ismi falan bile aramaya başladım kendimi baya kaptırdım kıza 😂 dün öğrendim oğluşum olacakmış😇 o yüzden kendini şartlama canım Allah ne verdiyse 😊 bende diyodum belki moralim bozulur ama hiçde bozulmadı Rabbim veriyo sevgiyi❤
alparslanliva lleylaa bende oğlan diyodm eşimle kendimizi öyle alıştırdık kız olduğunu öğrendik canım
DilekAlkanat lleylaa canim beni goren herkeste erkek falan diyordu alyansla bakiliyor karbonat falan da yaptik hep erkek cikti sanirim kendimi kaptirmistim bende erkek ismi bile hazirlamistim dun ogrendimki prensesim geliyormus
NilayKorkmazIlhan lleylaa bende kız hissediyordum emin gibiydim nedense, doktorum bana oğlum olacağını söylediğinde çok şaşırmıştım ama çok mutluyum kız yada erkek hiç fark etmez yeterki sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏🏻😍👶🏻
lleylaa m-u-n-e-v-v-e-r inan kız istediğimizden değil, ama biseyi hiç bu kadar yoğun hissetmemistim🙂 Allah'ım ne nasip ederse artik
humaninannesi61 Ben de en başından beri hep erkek hissettim ki bütün belirtilerim erkekti de. Halâ da öyle. Ama eşim ısrarla benim kızım olacak diyordu 😍 Doktora gittik ve kız dedi 😁🤰🏼 Ben hep ilk kızım olsun istiyordum. Çok şükür Rabbime tabiki ama eli ayağa düzgün sağlıklı olsun bebişlerimiz en önemlisi bu😌❤
lleylaa humaninannesi61 işin tuhaf tarafı eşimde kız hissediyor, Allah im ya, nasıl tuhaf bir düşünceye kapilmisim 🙂 rabbim hayırlısını versin, ilk olacak ne olursa çok şükür derim
m-u-n-e-v-v-e-r lleylaa benim eşim erkek hissediyodu onun hissi doğru çıktı 😂 Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah 😊🙌🏻
alparslanliva lleylaa eşim kendine gelemedi 1 hafta biliyo musun 1 hafta sonra dr çağırmıştı hareket ederken falan gördü şuan yeni alıştı canım Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah 💓
Tbberk lleylaa benim esimde kiz hissediyordu gorursun bak kiz olcak diyip kizim diye seviyordu. Bni bile inandirmisti erkek hissetmeme ragmen😁 ultrosonda pipisini bi gorduk erkek miiiiiii dedim. Esimin o anki yuz ifadesini unutamiyorum saskoloza dondu😀
Alinmavi lleylaa benim.esimin sulalesi komple kiz istiyodu hepsi kiz dedi ama is arkadaslarim ve karnimi goren diger herkes erkek diyordu, 12. haftada doktor kiz gibi dedi hala erkek diye israr ediyorlardi ama kizim olacak. Ruyamda bir kere kiz cocugu gordum onun disinda hep kucagimda erkek bebek goruyordum.
lleylaa alparslanliva canım sanırım biz de şoka girecez doktor erkek derse, artık yasak getirdik kendimize cinsiyetle ilgili konuşmayalım diye de rüyalarımda görüyorum bu defa da kız olacağını 🙂
lleylaa NilayKorkmazIlhan canım ben de uzanir kalırım ultrason esnasında, şoktan 🙂 valla hiç farketmiyor, rabbim sağlıkla versin de inşallah
BegmkbraKansiz NilayKorkmazIlhan Alinmavi bende hep erkek rüyaları görüyorum kız olmasını istiyorum 🙂
Simgeanne Ben de Çin takvimi, bıçak-makas, alyans, bir de Rus 🙂))) uygulanabilecek bütün testleri yaptım kız diyor. Hislerim erkek diyor ama dün gece ve rüyamda kızım olduğunu gördüm. 13 haftalık tam olarak bebeğim. 3 hafta daha bekleyeceğim inşaallah cinsiyet için. Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize, hayırlısıyla <3
lleylaa Simgeanne canım tarihlerimiz aynı gidiyor sanırım, benim de tam 13 haftalık 🙂 merakla bekliyorum, ama ben senin gibi dayanıklı değilim ,haftaya gidecem hemen 🙂
lleylaa Tbberk ay sanırım biz de öyle olacağız erkek olduğunu duyarsak 🙂 o kadar ki kaptırdık kendimizi
Obsesifk lleylaa ben erkek diye düşünüyordum hep öyle hissediyordum kız çıktı bence beklentiye girmemek lazım
lleylaa Obsesifk tabi aslında hiç mantıklı değil böyle düşünmek de engel olamıyorum, ama Allah biliyor hiç farketmiyor, bazen kızım olsun diyorum bazen oğlum, sağlıkla olsun da
pamuksekerinannesi lleylaa Ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren kızım olacak dedim.. Etrafımdaki herkes oğlun olcak dedi.. Eşim bile erkek hissetti.. Hatta yapılan tüm koca karı cinsiyet tahminleri de erkek çıktı.. Ben bile ikna olmuştum ben yanılıyorum herhalde demiştim ama herkes yanıldı benim dediğim doğru çıktı😂💕😍
Tahsey lleylaa bende vala hep kız dedim ailem bile kız kız dediler yani erkek dedi geçen hafta işte %80 erkek dedi haftaya tekrar gidicem değişir mi bilemem 😃
lleylaa Tahsey ay şok u atlattıniz mi bari 🙂, benim rüyalarımda da hep kız diye görüyorum, bakalım hayırlısı
alparslanliva lleylaa ay aynı bende oğlan görüyodm erkek bebek kıyafetleri falan vardı hatta annemde onu görünce daha çok heveslenmiştik sonra hastanede eşimi odaya çağırmadılar ben çıktım kızmış dedim hadi canım dedi valla kız dedim 😄😄 çok şoka girdi