ysmn_kck17 Kezbanka 35 haftalık biranda suyumun gelmesiyle suni sancı doğumum oldu bebeğim baş asagiyaydi ama kanala girmemişti ve üstelik itme reflekside yoktu daha küçük olduğu için . Suni sancıyla acilmam çok hızlı ilerledi ve çok güzel rahat bı Normal doğum gerçekleştirdim . Ama benim bebeğim küçüktü belki ondan kolay geçti doğumum . Evet sezeryan tabikide kötü birşey değil anlatılanlar gibi ama normal doğumun yerini de almaz gerçekten çok rahatlık ve kolaylık .
rosatue ysmn_kck17 ilk doğumunuz muydu acaba? İkinci doğumlarda doğum anında bile kanala giriyor ilklerde olmuyor diyorlar
Gezegen_00 Burada normal doğumu başlatan öneriler var bez ile bütün yerleri silmem , squat, merdivenleri inip çıkmak gibi bence bunları dene baktın hala gelmiyor suni sancı Al bence ,sezaryen tabiki gerekliyse yapılacak ama hiçbirşey normal doğum gibi olmaz
Kezbanka Doktorum sezaryena karar verdi öğleden sonra sezaryena gidiyorum dua edin kızlar 🙏 Suyu azalmıştı nstsi de çok iyi çıkmadı açılmam yok kanala girmemiş derken hepsi bu kararı almada etken oldu sanırım. Normal doğumu çok istemiştim eğitimlere katılmıştım ama olmayınca olmuyor demekki. Hayırlısı buymuş diyorum.
Parinas Kezbanka benimde öyle oldu 41+6 da yatış verildi ne açıklık ne sancı ne yumuşama hiç bişey yoktu hafif suni sancı verdiler açılma oldu 1 cm. İşe yaradı deyip eve gönderdiler ertesi gün sabah suyum geldi hastaneye gittim 4 cm e kadar sancım oldu sonra epidural takıldı mis gibi yata yata doğurdum 😅
Parinas Hafissee benimde böyleydi 1 cm de dakikada bir sancı geliyordu. Sebebi suyumun çok erken gelmesi rahmimin kurumasıymış. Sık rastlanan bi durum değil 8-9 cm da böyle sık sancı olue normalde dediler 😕
rosatue Parinas kanala ne zaman girmişti hatırlıyor musunuz 😅 41 haftayı geçirmeye hiç cesaretim yok da hala umudum var mı onu anlamaya çalışıyorum.
Parinas rosatue hatırlamıyorum malesef ama erkendi onu hatırlıyorum bi. Doktor hatta erken kanala girdi diye erken doğmaz merak etme falan demişti. Doktoruna göre karar ver bence. Bebeğin durumuna göre suyuna göre vs en doğru kararı doktor verir. Bende herşey yolunda gitti diye beklettiler
Fatma7666 Kezbanka Kesinlikle haklısınız bizim düşüncemizle istediğimiz tutmayabiliyor hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun kuzunuzu sağlıkla kucağınıza alın 🥰🤲