Cansuucr Ilk çocuğa 200, ikinci çocuğa 400, üçüncü çocuğa 600 tl şeklinde olan doğum parasını alan oldu mu ve doğumdan kaç gün sonra yatıyor bilgisi olan var mı.
Prensesannesi16 Cansuucr nufüs cüzdanı çıkarmak için gittiğinizde söylüyorsunuz onlar sizi yönlendiriliyor ben dün başvurdum ağustos 25 ten sonra ptt ye gidip alın dediler yanı 1 buçuk ayı buluyor yatması
Dilek58 Cansuucr 12 temmuzda doğm yaptım bayram tatili derken dün başvurduk 25 Ağustos’ta ptt den alabilecemişim kağt verdiler ikinci çocuğum 400 tl yazmışlar
Pasiflora Cansuucr kızımda aldım 300 sımdı oğlum oldu 2 bucuk aylık olduk henüz yatmamıs ptt uzak oldugu için 144 den arayıp soruyorum bu hafta yatıcakmıs ikinci cocuk için 400 tl kızımda da ortalama 2 ayı gecınce yatmıstı para
2babies Güncel yutarlar aşağıdaki gibidir arkadaşlar Doğum parası 2021 yılında çocuk için 300 TL. çocuk için 400 TL., çocuk için 600 TL.
Pasiflora Hatice044 dogum yapan bütün kadınlara veriliyor dogum belgesi ile basvuru yapılıyor sonra ptt ye yatınca çekiyorsun