Bebeğim 21 günlük oldu şimdi fırsat bulup yazıyorum:) inanın doğduktan sonra daha zormuş:) uykular haram oldu.. gelelim doğum hikayeme 06.07 tarihinde 39+2 de doktorum artık alalım yatışını yapalım sabah 7 de hastanede ol dedi. Tabi heyecan dorukta. İlk doğumum ne olucak neyle karşılaşıcam acaba kolay olucak mı kafamda deli sorular. Neyse sabah gittik hastaneye doktorum muayeneye aldı ( bu arada açılmam 3 cm falan fakat ağrı falan yok) suyunu patlatıcam korkma dedi. Ayrıca fitil verdi meğer o suni sancıymış. Tabi ilk başta hiç ağrı yok 2 saat falan gayet güzel eşim annem ben sohbet muhabbet 2 saatin sonunda bir ağrı başladı saat 13.30 a kadar en son dayanamıyorum alın artık beni dedim açılmam 9 olmuştu. Neyse aldılar doğumhaneye doğumhane hemen odamın karşısı. 13:30 da girdim ıkınmamı yapıyorum ama bebek kanala girmemişti girdiğinde böyle bir ağrı yok gücüm kalmadı ıkınmaktan. Ebem allah razı olsun ondan Gülşen hanım bak saçlarını görüyorum dayan diye diye beni motive etti doktorum geldi hadi yaparsın sen, az kaldı Falan diyor ama ben duymuyorum bile ağrıdan en son bak vakumla almak zorunda kalıcaz deyince doktorum ben son gücümle ebeminde bastırmasıyla bir ıkındım doktorum sakın ıkınma nefes al bebeği alıyorum dedi 2 saniye içinde bebeğim ağlamaya başladı. Çok güzel bir duygu. Biraz uzun oldu. Ben hemen bittikten sonra ayağa kalkmak istedim ağrı falan gitmişti çünkü. Yarım saat sonra cafeteryA ya yürüyerek sanki doğum yapmamışım gibi gittim süperdi acısı 7 saat sürdü sonrası acısız sıkıntısız hiç dikişim yoktu bu arada bebeğim 3400 doğdu rabbim herkese kolay doğumlar versin..