Beyzanuryhnn Normal doğum da vajinal muayene yaptırdınız mı daha önce ve yaptırdiysaniz ne zaman yaptırdınız?
Kalbimm55 Beyzanuryhnn bende olmadı vajianl muanne olanlar da 37 den sonra diye biliyorum çünkü Doğumu tetikliyor
meraklianne1 Beyzanuryhnn 39. Haftada kendim istedim diye yaptı doktor yoksa yapmıyordu devlet hastanelerinin çoğunda yapmıyolar diye biliyorum 🌸
Balarisi23 Beyzanuryhnn 38+1 olduk henüz doktorum şu ana kadar yapmadı vajinal muayene normal doğum olacak
Beyzanuryhnn Balarisi23 açılma var mı yok mu diye bakılıyor mu blmyorum size doktor bi bilgi verdi mi
teletabi Beyzanuryhnn evet 11 ay önce oldu şuan ikinciye hamileyim. Hiç alttan muayene yaptırmadım sadece nst de doğum sancım çıkınca tuşe ettiler yani açıklığıma baktılar zaten hemen yatış verildi. Her doktor yapmıyor
DnzylmzToprak Beyzanuryhnn aslında erken değil. Benim ikinci gebelik ilki sezaryen bunu doğal doğum olsun istiyorum . Doktor da 40 i bekleyemeyiz rahim duvarı çok incelir eski dikişler risk olusturur diye bı bakalım ne durumda kanal ve çatı yapalım dedi kabul ettim
GKP22 Beyzanuryhnn benim 32. Haftada oldu ama nst de sancım çıktığı için 2-3 sancım aynı aralıklarda gelmiş doktor kontrol amaçlı yapmıştı