ogluileannesi Kızlar acil bi bakın. Bugün göbeğime sağdan iğne yapmama rağmen göbeğimin sol tarafında elime ceviz büyüklüğünde beze geliyor bugün oldu, daha önce yoktu bunu yaşayan var mı bebeğe mi bişey oldu diye korktum ya
SeydaErkmen ogluileannesi canım bende 18 haftalık gebeyim ve en başından beri vuruluyorum. Göbeğime sağlı sollu vuruyorum. Belli bi zaman sonra beze oluşmaya başladı ama normal birşeymiş olabiliyor öyle beze.
Zezeeeyyldrm ogluileannesi iğneden dolayı oluyor daha önce orayada vuruldıysanız ondan kalmadır bende de hep oluyor bir gün sağa bir gün sola vuruyor dönüşümlü.
Hatice017 ogluileannesi cnm ben 25 haftaligim göbeğimden vuruluyorum ve çok araştırdım bebege bir şey olurmu diye hiç bir şey olmuyormuş
ogluileannesi Hatice017 ilk defa yapmadım ya sürekli yapıyorum bir gün sağdan bir gün soldan yapıyorum canım bugün biraz fazla yürüdüm inşallaj bişey yoktur
Hatice017 ogluileannesi oturma pozisyonu direk ayağının üstünden ayağını sıkarak vuruyorsun üst bacaklarından
ogluileannesi Zezeeeyyldrm bende öyle yapıyorum ama yine de böyle oldu bugün artık bacaktan vurayım cnm
Mervebyk Korkma canım daha önceki günler vurduysan ondan şişmiştir ben iki kızımda da koldan vuruldum tavsiye ederim kol sürekli hareket halinde oldugu için şiş olsada uzun sürmüyor
Zezeeeyyldrm ogluileannesi ben 4.haftamdan beri göbekten vuruyom bence diğer yerler en çok acıyan yer 29 haftalığım