bahtnurr1 124 kiloyum ve hamile kaldım , şuan 25.haftadayız 🌸 normal doğum zor olabilir zaten düşünmüyorum şükür boy var da kurtarıyorum 😂
Mercimekbebe 92 ile hamile kaldım şuan 28+4 haftalık hamileyim ve kilom 91 . Oğluşumun gelişimi haftasıyla uyumlu şükürler olsun. 🙏
Parsss Berrinkisa33 53 le evlendım bu panfemife evde dururken 63 oldum hamile kaldım keşke hemen bebek düşünseydık 53 le öğrendeydım üstüne katladıkca psikolojim bozuldu sımdı
eslemmesilaa Berrinkisa33 108 ile hamile kaldım canm bnde hamileliğim boyunca başlarda bulantıdan 100r kadar düştüm snra tekrar 110u gördüm doğum yaptıgım gün. 1 haftalık olduk bile çok şükür doğum yaptım bnede de bebekde de bi sııkıntı yok cok şükür şeker testlerimiz bile temiz geldi hep 2 kere yapılmısdı hatta
Elsu26 Berrinkisa33 ben 125 kiloyla hamile kaldım 12 kilo verdim 113 oldum daha da vericem inşallah 16+6 haftalık hamileyim bebeğimin sağlığı çok iyi maşallah 😊😊
Elsu26 asyaebrar hayır ben kendini seven bi insanım ve boyum da uzun olduğu için çok göze batmıyor ve sağlık sorunum da yok çok şükür 😊 ama tabi bulantılar kusmalar tiksinmelerin baya faydası var zayıflamaya 😂😂
Snyrs Berrinkisa33 bende evlendikten sonra 25 kilo aldım 93 Le hamile kaldım 20. Haftadayım 4 kilo aldım ama dikkat etmedim gerçekten etseydim belki bu haftaya kadar hiç almayabilirdim ama çok şükür bebeğim sağlıklı doktorlar kilolu hamile sevmezler tek sıkıntı o napalım bizde çok memnun değiliz ama yapçak bişey yok 😄
tcasl Berrinkisa33 90 kiloyla hamile kaldım şuan 31 haftalık 4 kilo aldım henüz kiloluyken hamile kalınca daha az alınıyo sanırım
Elsu26 asyaebrar senden kısayım canım 😂 1.69 😂😂 ama doktor tartıda 125 çıkınca çok şaşırmıştı hiç öyle göstermiyorsun diye bi de ben orantılı kilo alıp veriyorum kilo verince ayak parmaklarım bile zayıflıyor belki o da etkiliyordur 😂
Elsu26 asyaebrar Allah korusun bi sağlık sorunu olmadığı sürece sıkıntı etmem şimdi bebeğim iyi olsun diye kilo vereyim dedim 😊 ama maşallah çok iyi 😊😊
cahillesohbetikestim Berrinkisa33 82 ile hamile kaldım 78 e kadar düştüm şuan 11 haftalığız 79 kiloyum diyetisyen takibindeyim sağlıklı beslenerek olabildiğince az kilo almak için inşallah öyle olur her birimiz için 🤲🤰
elifkrsbn 79 la hamile kaldım şuan 84 kiloyum 30. Haftadayız kızımla 🙏 çok şükür herhangi bi sorunumuz olmadı
Fatma4235 88 kilo ile hamile kaldım en son 98 falan cikiyordum 10 kilo aldım şuan 31+6haftalik hamileyim insAllah daha fazla almam