Esrakavak annesinin_beybisi cok mu ileri duzey pcos hastasısınız? Bendede var ama sadece adet duzensızlıgı oluyor.
Esrakavak annesinin_beybisi eşindemi problem varmı peki? Allahım benımde cok duzensız degıldır bır hafta ancak oynuyor oda bazen . Bende 2 yıldır hamıle kalamadım . Aşılama denemedim ihtimal düşük diye ama napacagımıda bılmıyorum her ay beklemekle gecıyo ..
annesinin_beybisi Esrakavak esimin sonuçları da çok güzel ama yine de olmuyor kist var bende 5.5 cm lik doktor o yüzden diyor ama kist olmayan tarafta da bebek olmuyor sadece sol tarafta kist var
Cero-19 Rozerin_kaya Klomen bazen yan etki yapıyor benim çok sancım olmuştu,ambulanslık olmuştum öyle kötüydüm meğer yeni kist oluşturmuş,insandan insana hastalıktan hastalığa değişiyor. Su için kasık agrınız varsa bol su ve sade soda😌
Esrakavak annesinin_beybisi eşimde sorun yok bende . Kıst yok cok sukur baska bısey yok ama. 2 yıldır 1 kez bıle hamıle kalamadım 😒 rabbım bızede nasıp etsın ınsallah anne olmayı
EsrSvm Bfduam 5 Ağustos tahmini adet günüm canım.Doktorum sadece Salı ve Perşembe çalıştığı için mecbur Perşembe yani adetin ilk günü gidicem.Yüksek ihtimalle cumartesi tekrar çağırıcak.Takipli hastası olduğu için diğer günler geliyor çünkü.İlaç ve iğne vericeği için Ağustosun 2 haftasında aşılama olur diye düşünüyorum bakalım
annesinin_beybisi Esrakavak rahim filmi cektirdin mi hormonlara bakildi mi bunlar da bir sıkıntı yoksa sebepsiz infertilite bence aşılama dene
annesinin_beybisi Esrakavak o zaman aşılamayı dene canım ücretleri o kadar pahalı değil en azından denemedim demezsin olur da tutuveririr belki
EsrSvm Bfduam O da düğünleri olduğu için şehir dışında canım.Döndüğünde aşılama ya da tüp bebek deniycek o da
Fatma272727 Happykariner hic bel cektirmeyi denedin mi benim ilk gebeligim oyle oldu doktor tedavisiz olmaz dediydi annemde adetim bittikten 14 gun sonra belimle kalcamin arasini cimcikledi cit cit sesler geldi belin yerine geldi dedi sonra yakiyi vurdu iliskiye girdik 3 4 gun yakı cikmadi kendi kendine kavladi cok kasindi ama sonuc 10 yasinda kizim var simdi 28 haftalik hamileyim bunu yalova daki bir arkadasa tarif ettim 1.5 yildir cocuklati olmuyordu yapti kocasi o ay hamile kaldi tevafuk arkadasimin oglunun dogum gunu ile dogum gunum ayni 🙂
Fatma272727 Happykariner insaAllah sifa rabbimizden rabbim seni de ellere katsin cocuk sevgisini sanada yasatsin 🙂