sweettyy19 Ogretmenanneyim benim de mart ayinda kalbi durdu 10.hafta icindeydi genetik test yaptirdinizmi
Ogretmenanneyim sweettyy19 ilk düşük olduğu için yaptirmadim siz ?bu arada geçmiş olsun sizede korunmayı ne zaman bıraktınız
sweettyy19 Ogretmenanneyim 1 ay sonra Evet yaptirdim bende pıhtılaşma var iğne kullanacagim ve suan coraspin kullanıyorum
Blossom00 sweettyy19 Merhaba pıhtılaşma hangi genlerinizde vardı bende iğne kullanıcam hamile kalınca ama şuan coraspin kullanmıyorum o yüzden sordum
mucizem-2186 sweettyy19 bir düşükle yapılıyor mu test ? Birde devlette mi özelde mi yaptırdınız? Sizinle aynı durumdayımda😞
annesinin_beybisi Bfduam iyi geçti canım çok şükür korkulacak birşey yokmuş valla tecrübe oldu hayatta yasadigimiz herşey bir deneyim😊
kelebekgelsin sweettyy19 adetim 11 indeydi bitti işte 22 sinden itibaren çift günlere başladık hadi inşallah hepimize yaaa😊😊♥️♥️♥️♥️
EmOs14 sweettyy19 evet okdr çok gittmki hepsidr aynı hiç bişey yok dediler en son bi ebeye gittm kasım ayında rahmim tersmiş düzeltti o ay hamile kaldm 3 aylıktı kalbi durdu öldü 5 aydır yine olmyor :(
Bfduam EmOs14 başın sağ olsun, inş yine verir Rabb’im, alttan mı çevirdi rahmini? Benimde ters rahmim.
Blossom00 sweettyy19 benimde aynı gen homozigot canım ama coraspin vermediler iyice kararsız kaldım doktor mu önerdi sana