irorkay Kızlar nişan illa kanlı mı gelir? Demin çok yoğun sümük gibi sarı bir akıntı geldi. Resmen sümük gibi ama. 38+3 deyim. Ağrım vs yok ama. Bu nişan olabilir mi acaba?
Ayse_dmir irorkay bende de 3 gün önce geldi sümüksü sarı renk hatta çok az kahve gibiydi bir tarafı ben akıntı diye şüphelendim ama kıvamı çok yoğun diye aklımda da soru işareti kaldı şimdi senin yorumunu görünce acaba olabilir mi diye düşündüm netten de baktım ordada illa kanlı olmayabilir yazıyordu 🙈
ppapatyam_ irorkay canim benim ki 3 parca halinde öyle affedersin sümük gibi kati halinde gelmisti sonrasinda 2:30 saat sonra dogum yapmistim 🤷🏼♀️😂 ama tabiikide herkeste farkli panik yapma hemen 🙈
irorkay ebru23 öyle mi canım? Ya çok yoğundu böyle sümüksü gibi idi. Sarı idi rengi bilemedim ben de 🤦🏼♀️
Suleasyaa Kirmizi ,pembe ,kahverengi yada köyü sarı renkte sümüksu şekilde olabilir canim. Bu kişiden kişiye değişir. Sadece beyaz yada şeffaf ise değildir
ppapatyam_ irorkay hayir benimki renli degildi böyle kati halinde beyaz idi 🙈 benim sasirdigim baya yogundu böyle birde 3 parcaydi dedim kesin bu nisan zaten bi gittim hastaneye 6 cm Acikligim varmis🙊