ElifB08 ya çok kısa ama çok anlamlı bir cümle kurmuşsunuz “ çaresini aramak bile taktirlik ” ben bunu kimseye anlatamadım bana kurmadınız bu cümleyi ama bu cümleyi etrafimdan o kadar çok duymak istedim ki , ben 2 yıllık evliyim şuan 14 haftalık hamileyim böyle diyince ne kadar normal geliyor 6 aylik evliyken amh düşük olduğunu öğrendim hiç ara vermeden rahim filmi vs çektirdim rahim filminde tüpler tıkalı çıktı araya ilk pandemi kapanması girdi kaldım öyle günlerce öyle gözyaşı döktüm ki 1 haziran 2020 de normalleşme olmuştu o gün tekrar gittim doktora hemen tüp bebek için rapor çıkardık o gün başladık tedaviye tedavi sürecinde o kadar çok araştırma yaptım ki kesin olmayan bir tedaviye 6 bin TL para verdim belki olurda işe yarar diye bu arada tekrar pandemide ameliyathaneler kapandı ben sırf araya 2 ay bile girmesin diye anestesiz işlemler oldum doktor sen o acıyı çekmeye razıysan yaparım dedi bende yapın dedim derken ben bir kaç sene daha geç kalsaydım benden 1 senede çıkan 2 yumurta da çıkmayacakdı ve çevremde ki insanlar bütün bu süreci ve hastalığımı bilmelerine rağmen çok acele ettin daha 2 yıllık evlisin ne ki insanların yıllarca çocuğu olmuyor diye hep birileriyle karsılastirildim ben bu cümleyi duymayı cok istedim biri de çıkıp demedi ki helal olsun o kadar yolu kadın başına kocana yük olmadan 80 km yolu arabanla gittin geldin bu arada çalıştın kendi parani kazandin derdim var diye küsüp oturup beklemedin çare aradın da Rabbim de sana dermanı verdi helal olsun sana diyen hiç olmadı ben acımı çevreme ifade etmem için çok uzun yıllar acı çekmem ve çocuk sahibi olamam lazımdı ki anca ifade edecektim heralde neyse baya uzun yazdım Hakkınızı helal edin 💕😇