Elisammmbade Ya ben çok korkuyorum 40 haftadan sonrası için kaka riski varmış kordon dolanması oluyormuş ödüm kopuyor 40 haftadan sonrası için devlet hastanesi 41 felan bekletiyor mu şuan 39+3 haftalığim
Babyasia Elisammmbade Ben devlete gidiyorum doktorum bana en fazla 40a kadar bekletebiliyoruz dedi daha bugün. Hatta sancim gelmezse suni sanciyla başlatacagini söyledi
Minnak-kalbim Elisammmbade bekletiyorlar duruma göre benim arkadaşım 42inci haftada doğurdu tabi bebek kilolu olduğu için nöbetçi doktor riske atmadı vajinaya dikiş falan atmamak için açılması azdı 4160li gramlardaydi kızı sezeryan oldu
Elisammmbade depsizoo bekleyeceğimi kim söylemiş 😂öyleyse perşembe kontrolum var ordan cikip özele giderim derseki 42 yi bekliyoruz diye
Elisammmbade Babyasia ohh be öyleyse süper yoksa mecbur özele giderim sezaryen isterim korkuyorum 40 dan sonrası için siz nerede oturuyorsunuz
Babyasia Elisammmbade Ben samsundayim bu konuşmayı doktorumla bugün yaptım. Suni sanci istemediğimi söyledim oda en fazla 40a kadar bekletebiliyoruz dedi💁♀️
Elisammmbade depsizoo sen daha dogurmadin mi lafindan gına geldi kız bana yok yok sana kızmadım doktorlara sitemim😂
Parinas Elisammmbade evet 42+0 da doğum yaptım. Sonra özele geçtim o ayrı ama devlet bekletti o zamana kadar
Parinas Elisammmbade valla ben yatış verin suni sancıyla doğurayım dedim ama herşey yolunda suyun iyi bebeğin kalp atışları iyi gerek yok dediler. Ama 41+6 da yatış veriş hafif suni sancı verip açılmayı başlatıp eve gönderdiler ertesi günde suyum geldi. İşlerim yaver gitti yani. Sezaryene dönmedi
Beyda3759 Doktor bana 41e kadar beklerim dedi. 40ın içindeyim üstelik. Çok korkuyorum bir şey olacak diye
Elisammmbade Beyda3759 kimisi de hareketleri iyise sorun olmaz diyor ama bende korkuyorum yani 40 tan sonrasi her gün risk aşırı derecede strese girerim 🥺
Parinas Elisammmbade sancı daha sık girmeye başlıyor suni sancıda. Daha kısa sürede bitiyor doğum. Suni sancısız olunca daha aralıklı ama daha uzun sürede oluyor doğum. Sezaryene karşı değilim ama normal doğum yanlısıyım. O yüzden zorluğuna rağmen suni sancıyla olsun normal olsun diyorum 😬