Parinas Prenses21 ben 4 kilo doğurdum ama yalan yok zordu. Ama benim zorluğum suyum erken geldiği için sancım çok çabuk sıklaştı açıklık az olduğu halde. Doğum sırasında sıkıntı olmadı 2 dikişim oldu yırtılmam olmadı
Yavrukuslar Prenses21 4010 gram doğdu ilk kızım çok şükür zor olmadı sadece ben çok bilinçsizdim ıkınmak yerine bağırıyordum o da beni çok yormuştu 😅
Aysell88 Prenses21 biri 4 biri 3800 dü çıkıyor valla beni kesmediler ama yırtıldık diktirler 😂😂😂😂 napıyım olan biteni dümdüz anlattım 😂😂
aysencan Ben ilk gebeligimi 3900 normal doğurdum yirtilmam olmuştu ama herkeste olacak diye bişey yok tamamen catinla alakalı, şimdiki gebeligimde 3300 37. Haftadayim muhtemelen bu gebeligimde de bebeğim kilolu doğacak, Allah yardımcımız olsunn🙏❤️
Prenses21 birsusamtanesiydin kiz gercktn amam aman bisy yemedim kilo alsin ay sunu yiyimde demedim anlamadim valla
Parinas birsusamtanesiydin gebelik şekerim vardı benim diyet yaptığım halde anca bu kadar oldu 🙈yoksa 5i geçerdi demişti doktor. Sağlıklı beslenmeyle çok fazla almıyorlar genelde ideal kilolarda kalıyor. Ama genetikte olabiliyor. Çok az yediği içtiği halde anne baba iri olunca bebekte iri olabiliyor
birsusamtanesiydin Parinas#16523548 Addile Prenses21 ben daha 18 haftalık gebeyim 225g bebeğim . ben dikkat ediyorum yoğurt kuruyemiş meyve et balık pekmez ev yapımı meyve suyu vs tüketiyorum bakalım ☺️
Aysell88 Parinas valla canım ben hiç bakmadım öyle ne yemek yedim nede bişey son üç ay sadece süt yumurta her gün yedim ama bu anneden babadan dediğin gibi genetik olabilir sadece 5 kilo aldım oğlum 4 kilo 15 günde erken doğurdum doğumu beklersek daha kilo alır dedi şekerim falan yok gayet sağlıklı ikincide tam gününde geldi 7 kilo aldım 3800 doğdu önce sağlık olsun illa kilo alsın diye hiç çaba göstermedim ama tatlı hamur işi yemedim sadece bu konuda dikkat ettim.. hayırlısı ile kızımıda kucağıma alayım kilo önemli değil sağlıklı olsunda.
Prenses21 birsusamtanesiydin cnm saglikli beslenmesende aliyolar meraketme sn cnku bn hic saglikli beslenmedim😀
Parinas Prenses21 yok herkeste öyle olacak demedim. Olabiliyor dedim anne ya da baba iri olunca. Bizde ben zayıf doğmuşum mesela 3 kilo. Ama eşim 5 kilo doğmuş. Doktor diyet yaptın ama genetikte olabilir dedi. Ama eşim şu anda baya zayıf 190 72 kilo. İrilikten eser yok yani 😅doğum kiloları etkiliyormuş anne babanın
Prenses21 Aysell88 kiz anlat anlat acilmam var sancim yok belki sunide verebilirler bu hafta icinde acilmam ilerlerse doktor beni dogurta bilir anlattt😀🤗
Aysell88 Prenses21 valla bacağım çok ağrıyor diye 17 gün vardı acile gittim direk acil doğum dediler zaten 4 kilo olmuş bu zamana niye durdun ağrıların varsa dediler iki gün sancı çektim tabi ilaçlarla rahimi açtılar 15 gün kala suni sancıyla doğurdum zor oldu şükür ikinci kolay oldu kendi sancımla 7 saatte doğurdum oda 3800 dü
Parinas Aysell88 ne güzel az kilo almışsın. Ben daha 34 haftadayım 8 kilo aldım 😒zayıf başladın hamileliğe diye normal diyor doktor ama canım sıkılıyor. Bi de senin gibi dikkat etmedim bu gebeliğimde şekerim çıkmadı diye saldım herşeyi yiyorum paketli gıda dışında. Sağlıkla gelsinler de onlarda alır kilo biz de veririz emzirdikçe. Tek derdimiz bu olsun ☺️kendimi biraz motive edeyim 😅
Aysell88 Prenses21 tabiki kendi sancın üç gün sancı çektirdiler küçükte birden bire sancı geldi anlamadım zamanla çoğaldı 7 saat sürdü hepsi evde çektim hastanede 5 cm açılma var dediler üç saatte açıldı toplam 7 saatte
SutlacimiYedimmiBen Prenses21 benim ikinci bebeğim 4.110 gr dogdu sancisi kisa sürdü masallh buyuktu diye baskısı iyiydi ama cikarken zorlandim cunku kafasıda büyüktü ama geldi gecti şükür 5 dikisim falan vardi ic dis cabuk iyilestim