Bahar1478 56 gün kaldı kavusmamiza benim gibi heycanli olan varmı ilk günden bu yana happy mom uygulamasi ile bilgileniyoruz heyecan korku hepsi bir arada hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza da almayı nasip eder rabbim
Sureyyakaraca Bahar1478 Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ❤️❤️ Bizim daha var ama aşırı heyecanlıyım 😊 aralarında kaç yaş var?
Alpaserdu Bahar1478 amin hayırlısıyla doğurursunuz ilk çocuğunuzun cinsiyeti neydi şimdi ne bekliyorsunuz 😊
LivaveLeyla Bahar1478 bende çoook heyecanlıyım sanki ilk hamileliğim gibi ilk kızımı koşa koşa görmeye giderdim şimdi minnak kızımı koşarak görmeye gidiyorum araları 2 yaş olacak inşallah eylül ortası sonu gibi sezeryan olacağız hayırlısıyla kucağımıza alalım 🤲🏻💕🧿
Sureyyakaraca Bahar1478 Herşeyin hayırlısı mis gibi yardımcı olur sana Allahın izniyle 🌺 Ben doğum yapcam 1ay sonra oğlum 2 yaşına gircek 😊
AylinCk Ayy ilk iki hiç fark etmiyormuş kızlar ya 3 yaş 4 aylık bi oğlum vardı şimdi kızıma hamileyim ikinci kez aynı heyecan korku endişe var bakalım 22 günümüz kaldı 19 Ağustos a 😘😘😂