zubeyde2022 halimefk25 evet ama sürekli değiştiriyor doktor her gittiğimde 2 3 gün oynuyor arasında sende de öyle oluyor mu
halimefk25 Nisayaz Nisayaz hakkımızda hayırlısı hangisi denk gelirse onu olucaz sezeryan veya normal ama banada bebek aşağıda gibi dediler doğum erken olabilirmiş
seker55 halimefk25 benim de 17şubattı uygulamaya göre kürtaj oldum hala çok üzgünüm keşke bende yazsaydım şu an 10hafta olmuştu sanırım 🥺🥺
halimefk25 seker55 üzülme sakin rabbim onu yanına almış en güzel yerde . Yukardan seni izliyor o . Rabbim inşallah tez zamanda tekrar nasip eder sana anneliği. Inan bol bol dua edecem senin için
seker55 halimefk25 canımmm Allah razı olsun dua etcem demişsin ya çok duygulandım rabbim senin de gönlündekileri hayırlısı ile versin işallah 🙏🙏
halimefk25 seker55 sağol canim Ne olacak sanki bi allah razı olsun demen yeter bana 😊🤲🏻 en kısa zamanda kucağın doludan ben inanıyorum haberlerini de bekliyorum
halimefk25 zubeyde2022 makineye göre gün farkı oluyor onu ilk bende duydum bu programdakine göre söylemiyor doktor
Prensannesi_0101 esratpl benim de 12+4 . Ikili test yaptirsam mi emin degilim biraz tedirginim karından kan alınıyormuş sanirim sizin nasil gecti
esratpl Prensannesi_0101 hayır ikili testte olmuyor o kuzu bunda sadece detaylı ultrason ile bakılıyor ve kan veriyorsun
Bbilgi Selam kızlar ben de bugün 12+6 oldum, uygulama 5 şubat gösteriyor, 2 gün önce doktorumuz erkeğe benziyor dedi,👶 16. Haftada kesin söyleyecekmiş, ikili test yaptırmadım 😊
Papatya88 Bizde 12 haftalığız tam tahmini dogum 12 şubat gözüküyor bizim cinsiyet öğrenmemize daha çok var 15 haftalıktan önce bi tahminde bile bulunmuyo bizim doktor :/