Mamy987 Kızlar hangi haftada kullanmaya başlanmalı be kullanımı nasıl olmalı varmı bilen? Ben lansinoh göğüs ucu kremi aldım doğumdan bir ay önce başlayın diyorlar fakat kullanımı nasıl olmalı
Omerhatice Mamy987 ben kullandım onu 7. Ayda badladim ve harika biseydi.. doğumdan sonra o kadar acı çekmedim.. ama oğlumda bilmiyordum onu doğumdan sonra 1 ay gözyaşı döktüm resmen emzirirken
Melikeceren Mamy987 doğumdan hemen sonra bebek göğsünüzü hiç emmeden soğan sürerseniz göğüs uçlarınız yara olmaz ☺️Ama bebek daha hiç emmemiş olacak doğum yapar yapmaz süreceksiniz soğanı kesip göğüs ucunuza sürün ☺️
Omerhatice Mamy987 sabah akşam sürdüm ben Onu sürüp üstüne göğüs pedi biraktim sudyenle temas etmesin diye.. surduktan sonra yagimsi bir his bırakıyor elde çünkü kiysfetede deysin istemedim.. 😊
Mamy987 Melikeceren yaaa bunu hiç duymamıştım unutmam inşallah o an ama bebeği hemen emmesi için getirmiyorlarmı çok uzun beklememiş olcak ozaman soğan
Melikeceren Mamy987 çok beklemesine gerek yok diye duydum siz doğumdan sonra hemen sürün inşallah şifa olur ☺️