Kmndas ThsnGmz16 bugün doktorum nişan gelirse sancın gelmesini bekle sancın sıklaşınca gel hastaneye dedi. Su gelirse duşa gir hemen hazırlan gel dedi nişandan ne kadar sonra doğum olur bilmiyorum ama peşinden şancı geliyormuş
surelitta52 ThsnGmz16 İlk kızımda yaklaşık 1 hafta sürmüştü. Şuan 2. hamileliğim 36+5 olduk cuma, cumartesi nişanım gelmişti ama hala tık yok.
Huris66 Benim Nisan geldi ama sanci felan yoktu bebekte hareketsizlik hissettiğim için kontrole gittigimde 39.haftamda artık Suni sanci ile dogumu başlattı doktorum . Cok sukur bebeğime kavuştum.
Suleasyaa Nişan geldikten sonra 1 hafta sonra da doğum olabilir. Su gelir ise hemen doktora gitmeniz lazım sadece 24 saat içinde doğum yapılıyor.
ThsnGmz16 Suleasyaa internette de aynısı yazıyor ama bilemedim özele de gitmiyorum bi arkadaş doktora sordu sancısı olmadan gitmesin hastaneye demis
Parinas ThsnGmz16 evet nişan hastaneye gitmek için bi sebep değil. Suyun gelirse veya 5 dakikada bir sancın olursa o zaman gidersin
ThsnGmz16 Kmndas bende şancı hiç yok gibi sadece sürekli lavaboya çıkıyorum ve büyük tuvalettim varmış gibi ıkınma geliyor afedersin
surelitta52 ThsnGmz16 İnşallah ☺️ Stres yapma sakın bebişi de etkiler. İnternette 2 hafta bile sürebilir diye okumuştum. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Halimeege ThsnGmz16 benim nişanın geldi ertesi güne kadar sancım çoğaldı bütün gece evde çektim sancımi ve ertesi gün öğlene doğum yaptım canım takip et sancılarını git gide artar bol bil egzersiz yap yürüyüş yap Meryem suresini oku
ThsnGmz16 Halimeege tavsiyelerin için teşekkürler plates yapıyorum bakalım şancı şuan yok gibi varsada hissetmiyorum ama stres oldum ya 😊
ThsnGmz16 Annecik_2021 bebek hareketlimiydi peki benimki hareketli ve sürekli lavabodayim ishal olmuşum cikamiyorum
Annecik_2021 ThsnGmz16 yok hareketli değildi ama ishal normal bağırsak kendini boşaltıyor kolay Doğum olsun diye öyle duymuştum