RRR Nasıl gidiyo kızlar bebişlerin boylar kilolar ne alemde 😍biz dün muayene olduk 35cm ve 940 grammışız doktor bir hafta önde dedi bakalım öbür ay nasıl olcaz 😍tekmeler güclendi mi 😍 bir de bu sıcaklar beni mahvediyo ya hiç bir iş yapasım kalmadı öylece oturuyorum aksama kadar 😐 Bir de cinsiyetler hep kız duydum sizde erkek var mı benimde kız 😍
Deletedmom65 Bizde yeşil soğanız yarın gidicez bakalım kilomuzu bilmiyoruz en son 21. Haftada 500 gram 28 cm dik
EdaKnayenkartal Benımde son yeşil soğan günüm 😬 25+6 bakalım yarın ne olcak 🤷🏼♀️ Sıcaklar benıde cok zorlamaya başladı bizimde kız tekmeler iyi güçlü tabi 😋
MelihaKaraca Bugün kontrolümüz var en son 766 gr dı kızımız🙈 bu aralar sizinde hiç durmadan dışarıdan hareketi belli mi sabahları uyandırıyor sanki birden büyüdü 😍
RRR MelihaKaraca aynen benimkise öyle bazen uyutmuyor bile özellikle sola yatıp hafif öne dogru meyilli isem 😂 resmen kalk üstümden der gibi
MelihaKaraca RRR ayyy evet hatta diyorum rahatsız oldu herhalde bu hanım kalk üstümden diye vuruyo 😂😂
_Tugce_ Aynen bugun itibari ile yesilsoganiz:) 25+1 ile yolumuza devam ediyoruz . Oglusumuz olcak insallah 💙 Cuma gunu randevumuz var bakalm ne kadar buyumusuz 👶