Ays0 Deletedmom23234 dur kız daha 36 haftalık hem annem gelmedi 😂 ilk kez bu kadar yoğun kasık ağrısı çekiyorum korkmuyor da değilim valla 🙈
Ays0 Deletedmom23234 korkudan duş aldım hazırda bekliyorum doğurursam diye 😂 tam 2 hafta sonra sezeryan olacağım normalde de inşallah sürpriz yapmaz bu kız bana 🙈
Deletedmom23234 Ays0 Yaa inşallah yapmaz annesi 🥰 neden sezaryen olucaksın, bende olucam da tırsıyorum biraz 🥺🥺
Ays0 Deletedmom23234 kuyruk sokumu kemiğim kırık olduğu için doktor senin durumunda risk olur dedi 38+0da sezaryana anlaştık. Senin neden sezaryan ki, hem korkma düşünsene minnoş bir şeyle döneceğiz eve 😂😍
Deletedmom23234 Ays0 Kıyamam çok geçmiş olsun ❤️ bende Akdeniz anemisi varmış kan nakli yapıcaklar🥺 birde bebek ters dönmeye niyeti yok, Genetik olabilirmiş çünkü bende ters doğmuşum 😁😁
nesrin8989 zehranurr Ben de ikiz gebeyim Perşembe 32 haftalık olacağız. Söylediğiniz şeyler bende de 3 gündür nadir oluyor öncesinde yoktu, inşallah gerçek sancı değildir diyorum ben de
Yavrukuslar zehranurr sol tarafınıza yatıp dinlenin bir iki saat eğer geçerse yalancı sancıdır, inşallah öyledir 🤲
zehranurr Seda_nrr çok şükür iyiyim dün akşam duşa girdim çok iyi geldi. Sanırım yalancı sancılar yoklamaya başladı artııık😂😂 çok teşekkür ederim sorduğun için 🌸🌸🌸😍😍😍😍💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
Seda_nrr zehranurr aman iyi ol sancılarda yalancı olsun 🥰🙈 benimde akşamları bebiş çok sertleşiyor bazen duşa girince iyi geliyor su nelere Kadir 😂😂 ne demek valla aklımda kalan herkesi merak ediyorum burada beraber doğurucaz hep birlikte 😂😂