zehranurr Bu yalancı sancı gerçek sancı arasında ki farkı söyler misiniz lütfen?😬😬😬 karnımın içi acıyor, belimden kasıklarıma doğru ağrı vuruyor, sırtım ağrıyor, rahmimde makat bölgemde ağrı hissediyorum🥴🥴🥴 biri bana bunun gerçek sancı olmadığını söylesiiin
Mmoommlife zehranurr merhaba dün gece bende sancıyla uyandım 33. Haftadayız sol kasıgımda anlatamam agrıyı bacaklrım agrıdan tıtrıyordu ve mıde bulantısı yasadık yaklasık 2-3 dk surdu gectı sonra cok sukur sanırım yalancı sancı bunlar cunkı aynı gunun sabahında nst ye gırmıstım hıc sancı cıkmamıstı yalancı sancı buysa eger gercegını dusunemıyorım
[silindi] zehranurr ilk gebeligimde o kadar cok yasadim ki hastanede falan bile yattım yalancilar cok sık ve uzun surerse açılma yapabiliyor 1 saati gecerse bi gidin derim acile ama 28lerden itibaren çektiğim halde 40ta dogum yaptm o da umut olsn😅
Yavrukuslar zehranurr sol tarafınıza yatıp dinlenin bir iki saat eğer geçerse yalancı sancıdır, inşallah öyledir 🤲
Iremsude Ben dun gece yalanci sanci icin acile gittim gercek gibiydi beni cok zorladi bugun gecti sukur ama cok korkuttu dogum basladi sandim bi an ama tabi nst ’de birsey cikmadi gercegini bende dusunemiyorum nasil olucak allah yardımcımiz olsun
Mmoommlife Iremsude nasıl bır sancıydı tarıf eder mısınız acaa bende yukarda yazdım sancımı aynımıydı acaba
Iremsude Mmoommlife evet benimde boslugumdan kasiklarima kadar bi sanciydi tuvaletin onunde yaticaktim artik oyle bir baski acidan agladigimi hatirliyotum evim de 4. Kat asansor yok zorla indim arabaya baski ve acidan doktorlar hersey normal dedi dogum baslamamis dedi gonderdi eve
MommySharkdutdutdutut Canm nasl karnın sertleşir gibi oluyor o sirada mi karnin agriyor birde migde bulantısı ve baş agrin varmı
zehranurr MommySharkdutdutdutut sertleşip düzelme gibi değilde hep sert karnım. Mide bulantım, baş ağrımda olmadı 👀👀
Mmoommlife MommySharkdutdutdutut ayy bılmıyorım kı canım mıde bulantısı da olunca korktım sandım kı gerck dogum sancısı yasıyorım neysekı Allaha şükür gectı cunkı burda okumustum gercek dogum sancısında sanırım mıde bulantısıda oluyırmus
MommySharkdutdutdutut zehranurr Sertlestiginde peki o anda icinde ates basması ve ellediginde agri oluyor mu karninda
MommySharkdutdutdutut Mmoommlife Evet canm migde bulantısı bas agrisi ikisi ayni anda oluyor malesef ama kendini sakn korkutma ara ara giren sancılar olursa surekli onlardan korkarsin seninki cok hafif yollamış bebisinin daha vakti var😍
zehranurr MommySharkdutdutdutut ateş basması olmuyorda. karnımda ağrı gibide değil içi acıyo sanki öyle değişik bir his oluyor
MommySharkdutdutdutut Iremsude İdrariniza baktilsr mi bu tarz seyler bu haftada enfeksiyon olarak belirleniyor igne batması gibi bir agrimiydi