mrveknblt Kızlar bu gün koltuk altımda 4 tane küçük et beni çıkmış olduğunu gördüm. Böyle sorunu olan var mı ? Daha fazla büyür mü bunlar, doğumdan sonra geçer mi ?
kelebeklerdeniz23 mrveknblt benim de boynum da var 🥺 elim hep gidiyor ve tırnağımla yoluyorum 😕 çok zormuş hamilelik hem duygusal hem fiziksel
Akrepbebek mrveknblt göz altim da boynumda ve göbeğimde çıktı. Bugün boynumda olanı kopardım köprücük kemiğinin oradaydı. Bir tanesinden kurtuldum 😂 göz altima korkuyorum dokunmaya😂
Suleasyaa Benimde boynumu kapladı resmen doktorum kolesterol yükseldikçe çıkar dedi. Doğumdan sonra bazıları dökülüyormus. Ama benim boynumda olan 3-5 tanesini yaktirdim sürekli elim orda idi yara olacaktı. Hamileyim diye uyusturmadan yaktı doktor
sezcag Benimde her yerimde çıktı ve vücudumu tanıyamıyorum artık değişik değişik hallere giriyorum çok canım sıkılıyor inşallah düşer ama düşmezse aldıracam bende
mrveknblt sezcag valla dökülmezse aldırıcam tabi ki benim vücudumda bir yara izi bile yok doğumdan zaten korkuyorum ameliyattan vs. Şimdi bir de bunları gördüm canım sıkıldı ya 😓 yüzüm sivilce patlattı görenin yüzü değişiyor kimisi lekelenir sen sivilcelenmişsin diyorlar. Bence havalar çok sıcak ya boyun koltuk altı bölgesi çok terliyor isilik bile çıkardım bence sıcaklardan oluyor diye düşünüyorum
Suleasyaa mrveknblt sinek ısırıyor gibi. Normalde gebe olmasam uyuşturuyorlarmis orayı da gebe olunca öyle direkt yakıldı. Zaten benler küçücük ya 1 sn de kopuyor
mrveknblt kelebeklerdeniz23 evet ya gerçekten zormuş ne zaman aynaya baksam değişik değişik bir şeyler görüyorum kendimi incelemeye korkar oldum
mrveknblt Leylaakcay benim kolumun altında küçücük 4 tane sonra baktım başka yerlerimde var mı diye göremedim
Meleklerimmm3 Bende çıkmadı ama hali hazırda iç bacak ve kulağımın aşağısında olmak üzere iki tane vardı onlar bu hamileliğimde büyüdü baya şaşkınlık içindeyim büyüdüğünü ilk defa gördüm 🙄
mrveknblt Meleklerimmm3 doktorunuza sordunuz mu bir şey dedi mi ? Benim randevuma henüz 2 hafta var böyle bir şey içinde arayıp rahatsız etmek istemiyorum gidince muhakkak sorucam ama korkuyorum çıkanlar büyür mü, çoğalır mı diye
mrveknblt Suleasyaa anladım teşekkür ederim. Benim ilk defa böyle bir şey oluyor korkuyor insan daha çok büyür mü çıkar mi diye
Akrepbebek mrveknblt çok az minik bir kanama oldu. Onunda bir çözümü var kantoran yagi tüm izleri götürüyor