minikprensimmm123 Rumyy D vitamini regenesis max diye bir vitaminim daha var coraspin magnezyum oksapar iğne progestan fitil 🤣🤣 bende 29+2
Mom54544 Rumyy 30 haftaligim tiroid zaten bayadir kullanıyorum 16.haftadan falan sonra multivitamine başladım 25.haftadan beri de kan ilacı kullanıyorum
muallimehanimmom5 Rumyy benim 12. Haftama kadar folik asit kullandım folik asiti bırakınca Demir ilacı başladı doktorum Haftaya kadar sadece Demir ilacı kullandım. 19. Haftamda decavit başlandı. Su an 22. Haftadayım decavit ve Demir ilacı kullanıyorum Bu hafta sonu detaylı ultrasonum var önereceği başka bir şey olur mu bilmiyorum
Zeynepden Rumyy bende bi ara günde6 ilaç içiyordum uzun bir sürede ole devam etti şimdi iki vitamin tek içiyorum şükür son haftalar artık🤗 darısı başına
Happy-41 Rumyy benimde tiroid d vitamini ,balık yağı, kan sulandirici igne ,b12,folic asit ,iyot demir ilacı ,magnezyum kullanıyorum belki unuttuğumda vardır .
SerpilEsra Rumyy imom + d vitamini + coraspin + kan ilaci + magnezyum + haftalik igne prulutan + gunluk igne oksopar