annelinko 2melekannesi_ kistim de var bilmiyorum ondan mı kaynaklandı gecikme negatif çıkarsa üzülmek istemiyorum
2melekannesi_ annelinko oo maşallah iyi sabrediyosun o zaman test varken yapmadan durabilmek büyük başarı😅
Nlnydm annelinko bende 5 gün gecikmiştim aynı adet ağrısı gibi ağrılarım vardı hiç hamileliğe yormadım ama tatile gideceğimiz için bi test yapayım aklımdan çıksın dedim hamileymişim
Belfam annelinko benim normalde adet öncesi belirtim pek olmazdı olacağım gün hafif sancı hissederdim. Gebelik olduğu zaman adet gününe yakınkasıklarıma ara ara ağrı girdi ve göğüs hassasiyeti vardı bi gün geçti test yaptım pozitifti
seker55 annelinko benim olmuştu hatta teste vardı evde yapmadım eşim diyor yap ben diyorum yok adet olucam karnım ağrıyor 7gün sonra test yapmıştım oda aşı vaktim gelmişti şimdi olur ya varsa olmayım diye
annelinko Nlnydm evet kasıklarım karnım belim çok ağrıyor bakalım bende bi yapayım üzülmek istemiyorum negatif çıkarsa da sancılarım var diye adet olucam kesin diyorum bi ümidim yok
BerayAzra 2 gün gecikmeyle test yapıp öğrenmiştim bende. Aşırı uyku hali dışında farklı belirtimde yoktu😊 2. Gebeliğim bu arada, 2 gün gecikmeyle hcg değerim 190la öğrenmiştim🌼