3MelekAnnesi3 Gulcinmm canım o hiç belli olmaz 40 haftada dogan kuvöze giren de var dua et inşallah girmez nefes alımı normal enfeksiyon vs cıkmazsa girmez
Basceldan Gulcinmm benimde 34+4 de bu sekilde oldu vee rahimde yumsama ve aciklik vardi bende yattim hastanede 1.5 gun ciger gelistirici vuruldugu icin hic korkmadim haftasi iyi simdi 36+3 olduk 37 yi de goruruz 38 de insallah korkmayn
Aydabdullah Gulcinmm benim oglum 35+2 de dogu cok sukur Allahima kuveze girmedi sadece isitmali yataga girdi
snrdgan417 Gulcinmm benim bebeğim tam 36 da 2450 doğdu şükür girmedi. Doğduğunda bebeğin hareketlerine bakıp karar veriyorlarmış küvöz için
Busra333 Gulcinmm doktor değilim tabi ama çevremden duyduklarımıza göre girmez bence zaten ciğer geliştirici iğne de olmuşsunuz siz. Hadi olmasanız neyse belki diyeceğim ama insallah girmez bence
Ayes123 Kuvez durumu kiloda değil sanırım 3 kg doğdu bebeğim bu akşam 10 gün kuvezde kalacak solunum sıkıntısından. Ciğer geliştirici igne vuruldum . Ve 37+0 da doğum yaptım . Ama benim şeker ve tansiyon problemim vardı ve bebeği etkiliyordu.
dimple94 Ayes123 merhaba ben de biruni hastanesinde doğum yapıcam ama ziyaretçi kabul ediliyor mu ? Refakatçi kaç kişi olabiliyor