UsanmazPandaaa Deletedmom23234 askm bebege göre o 39 a kadar yolu var ilkinde 39+4 de oldu ne kadar durursa o kadar iyi diyorlar
-MinikMucizem- Deletedmom23234 38. Hafta itibari ile alınıyor diye biliyorum ama benim ilk gebeligimde 37de suyum geldi gece sabahına sezaryen a aldılar şimdide uygulamadan hep 10 öncesi diye hesaplıyorum tabi oğlum supriz yapmazsa 🤗
Deletedmom23234 -MinikMucizem- Tabii suyunuz gelmiş o yüzden erken almışlar ☺️ bakalım o zaman hakkımızda hayırlısı ya teşekkür ederim 😘
Mega123 UsanmazPandaaa Haftada memleketteydim gittiğim doktor 1 kilo kilosu iyi dedi ama çok içime sinmedi kendi Doktoruma gidip öğreneyim inşallah iyidir merakla kontrol gününü bekliyorum
aslanreis Mega123 ben ilk gebeligimde bu haftalarımda hastane çantam bile hazırdı 2. Verdigi rahatlık heralde diyorum 🤷🏻♀️😂
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 dur kızzz onun içerdeki geçirdiki 2 gün dışardaki 1 hafta nerdeyse dursun benim kuşum 😂😂🥰🥰
Aysun3401 Mega123 son 26 Allah’ımın izniyle dua edin kızlar tansiyon sorunum var iki gündür yarın doktorum bakacak artık me yaparsa
Mega123 Aysun3401 Rabbim yardımcın olsun canım benim. Her şey güzel olsun hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah inşallah inşallah 🤲🏻