[silindi] NaileKarakum Pazar günü kontrole gitmiştim 49 cm 2650 kilodaydı elhamdulillah ben 75le hamile kaldım 69a düştüm şuan 85 kiloyum canım sizin bebişin ölçümleri nasıl
DnzylmzToprak Fiknet bende de durum aynı son 16 ama hadi gelsin diye bekliyorum . Hayırlısı sağlıklısı bakalım insallah
Gzdeorc05 Yasos2067 benim ilk doğumum olacak 4 gün sonra ve normal gelmezse Sezeryana alacak ama yara izi ve ağrılardan çok korkuttular beni Sence de korkmalı mıyım ☹️
merve_ozdemr0 Gzdeorc05 vücudumuzun bir çok yerinde yara bere izi taşıyoruz bir tanede evlat için taşırız ne yapalım ☺️ Bende çok korkuyorum ama sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Yasos2067 Gzdeorc05 asla korkma canım bak benım 3. Kesık olacak gecıp gıdıyor anın tadını cıkar sen korkarak gidersen basına gelır rahat ol relax ol inşallah cok guzel agrısız sızısız atlatacaksın🤲
naimfunda naimfunda kizlar bugün doktora gittim 37 haftaligim ve bebk kilosu çok geride olduğunu söyledi böyle bir durum yaşayıp bir haftaya kadar bebeyi kilo alan varmi varsada neyle beslendi