UsanmazPandaaa Deletedmom23234 kız birazda şımar ayy bizfe şımaralım biraz ♥️♥️🥰🥰😘🌺🌺😍❤️🔥❤️🔥 şımar güzelim
UsanmazPandaaa Ezgiozkul çünküm eşim asker ve erken bildirmesi gerekiyor çok şükür hiçbir sıkıntı olmadıgı için günü belirledik
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa 😁🥰🥰🥰 güzeller güzeliiiii😍😍🥳🥳🥳 şımarmak diyince aklıma gül geldi o da şey dedi eşimden duymadığım ilgiyi sizden görüyorum 😁😁😁 @Yamacin-Annesi
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 öyle oluyor valla kız çünküm en iyi biz anlıyoruz bizii 😍😍😍@Yamacin-Annesi gülümmmm♥️♥️♥️
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Amanınnn laflara bak bayilicam🥺😍 senle kardeş olalimmi 🥺 benim hiç kız kardeşim yok yahu ☹️
Arzumom Son 5 gun sezaryan 🤭oglusum kollarimda ama bunu yazarken agliyorum ayaklarim heryerim agriyor sis hep uyuyamiyorum
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 hadi olalım lütfen 😍😍 burdan sayılı kışılerle toplanıp aynı evde yaşamayı istiyorum ♥️♥️♥️🥰🥰❤️🔥🥰🥰
ilkgozagrimhavinim Mega123 uygulamaya göre 113. Ama ben 40 haftayı doldurucağını düşünmüyorum nedense en başından beri bi 2 hafta kadar erken gelicek gibi hissediyorum kızımı. Hayırlısı artık😊
Mega123 Mommyisdeniz Hayrılı kolay doğumlar olsun inşallah inşallah 🤲🏻 bir avazda kurtarsın rabbim her şey çok güzel olsun 🥰