SerraveAnnesii Seross10 benim suan sadece kese göründü bebeği göremedik büyük ihtimale daha küçük bakalım hayırlısıyla birdahaki sefer gidince insallah görürüm 🥰
SerraveAnnesii AlyaEkmen_ Evet öyle dedi ama insan yine de sabırsızlanıyor bir an önce görmek duymak istiyor Allah izin verirse bakalım🥰
Nurcan35izmir Bende 6. Haftadayım kalp atışını bugün duymayı planlıyordu doktorum ama ultrasonda da vajinal muayenede de duymadı 5 gün sonra tekrar gideceğim duyar mıyız acaba endişelenmeli miyim
[silindi] Canim ben 5+4 kese gördüm 6+4 hem bebeği hem kalp atışı ama normali 6 7 8 bazen gec döllenmeden 10. Haftada bile kalp sesi duyan var merak etme daha var yani baktın gecikiyor 8. Haftada görülmedi duyulmadı ayrı bir dr daha görün
SerraveAnnesii [silindi] Zaten şimdi değiştirdim doktoru bu gittiğim doktor stajyermiş yeni doktor olmus çok iyi şeyler de duymadım yani başka daha iyi bir doktora randevu aldım o baksın bakalım bide 🙊
Nurcan35izmir Deletedmom_33 keseyi biz 4. Haftada gördük 6. Haftada kalp atışı duyabileceğimize çok emindi doktorumuz ama duyamadık
Deletedmom_33 Nurcan35izmir Ben 6+1 de kırmızı lekelenme olduğu için acile gittim orda duydum kalp atışı
Tugce-26 SerraveAnnesii 6 haftalikken gittim kalp atisi yok dedi 8 haftada gittim kalp atisini duyduk simdi 12 haftadayiz ikili tarama testine girdim . merak etme tatlim duyarsin rabbim gonlune gore versin 🥰🥰
SerraveAnnesii Tugce-26 inşallah bakalım Ağustos’un 12 sinde tekrar gidicem 15 gün var ozamana duyarım diye düşünüyorum ❤️
SerraveAnnesii Deletedmom_33 Benim en son adet zamanıma göre 6+5 görünüyor ama galiba daha küçük geç döllenme olduğu icin
Nurcan35izmir SerraveAnnesii kesede bebeği gördü doktor bu hafta gittik az da olsa duyduk kalp atışını 8. Haftada kontrole gideceğiz
Sevinc1987 SerraveAnnesii 6+2 de görmüştük bebeğide kalp atışınıda bazan 7. 8. Haftaya kadar sarkabilir kafana takmana gerek yok canım
SerraveAnnesii Sevinc1987 Evet öyle söylüyorlar bakalım birdahaki gitmeme bebeği de görürüm insallah kalp atışı da duyarım canım 🥰
SerraveAnnesii Eabkrc benimde öyle olacak galiba içim biraz daha rahat etti en azından buraya yazınca 😍
Puding SerraveAnnesii ben de 2 gün okuyor aynı durumu yaşadım kendini sakın üzme sakın ben kalp atışı yok diye ağlaya ağlaya geldim vajinal ultrasonla kalp atışını duydum geç döllenmeden olabilir katın da ki kilodan olabilir üzme kendini inşallah duyacaksın Allah büyük dua et 😘😘
SerraveAnnesii Puding Evet benim alt karnım biraz tombul yani kilolu değilim ama balık etliyim 🙊 doktor da ondan olabilir dedi alttan bakmaya suan gerek yok dedi. Bekliyorum bakalım Allah büyük 🥰