Ayyysssee Kızlar bugün kontrole gittim 34+3 günlük gebeyim doktorum bebeğin eşi yaşlanmaya başlamış bu dogumun yaklaştıgını gösterıyor dedi bebegım maşallah 2 kılo 400 gram kılosu iyimi? Bu son haftalarda eşi yaşlanması normal bi durum mu
Lulemom Ayyysssee benim 33 de yaşlanmaya başladığını söyledi. 35 de gittim hala aynı durumdaydı. Bi sorun yok sadece 40 haftayı görmezsin dedi. Şuan 36 haftadayım. Haftaya isteğe bağlı sezaryen için gün vericek. Zaten normalde 35 de falan yaşlanmaya başlarmış. Ömrünü tamamlamaya başladığı için. Erken haftalarda olması riskli dedi
MineLule Ayyysssee Hem normal hem değil takip altında olacaksınız bebeğin gelişimi ve kalp atışları takip edilecek henüz başlangıç olduğu için bir kaç hafta daha doğum olmaz
candanx benim ilk gebeliğimde oldu, 32. haftada kaldı kilosu çokkk yavaşladı yumurta incir ceviz vs iyi beslen dedi dr. ne bulsam yedim olmadı.37 ye girince aldı sezeryana 2420 gr doğdu hiç küveze girmedik şimdi 4 yaşında 🙏🏻 darısı size inşallah
candanx Ayyysssee çokkk az aldı yani tam hatırlamıyorum ama belki 100 belki 300 gr bir de hiç sinyal vermedi doktorum yani endişem sıfırdı. kilo alımı az gibi şunlardan ye falan dedi sonra 36. haftanın sonuna doğru 37 de alalım sezeryanla dedi, ben çok korktum küveze girerse korkuyorum fln dedim ama çok profesyonel bir kadındı hiç merak etme küveze girmeyecek dedi öyle de oldu
candanx Ayyysssee beni hiç panikletmedi kontrollerde hep herşey çok iyi biraz yavaş kilo alıyoruz o kadar fln diyordu
Nurhanimm Bende 31m haftada yasadim bu durumu kan pihtilasmasi sonucu gebelik zehirlenmesi oldu. I ayni seyi banada dedi bebek yeteri kadar beslenmemisti bende.. Gec farkedildi maalesef 2 ay oyle gezdim