Minnakkkk akgunbirsen inanmak istemiyorum cunku hic sevmem horlamayı 😀 eşim ufacık horlasın hemen dürterim 😀
Rumrumrum akgunbirsen maalesef çok yorulduğumda yada burnumda kuruluk olduğunda yada yatma pozisyonum sıkıntılıysa bende horluyorum ama narin bi bedenim olmadığı için gayette yakıştırıyorum kendime 😂😂
akgunbirsen Rumrumrum ahahaha çok tatlısınız 😄 yaa bizde tatilde karedeniz turu yaptık yolculuk falan bende yorgunluktan olduğunu düşünüyorum önceden yoktu bu durum
Kuzucccum akgunbirsen ben de hep eşime derdım horlıyon dıye kı gerçekten aşırı horluyor o ayrı 😆😆 bı kere bnmde horladıgımı soyledı her ne kadar ınanmasamda oyle olmuş bı kerelık. Olabılıyormuş hamılelıkte ona yordum 😂🤷♀️🤷♀️
deletedmom2014 akgunbirsen Ben 6. Haftadan beri bulantı çekiyorum Prilam ile hayattayım 😆 horlamak daha iyi bence 😅
Kuzucccum akgunbirsen daha önce kimseden duymadım kaç aylık evlıydık ılk kez dıyınce o zman hamılelıkten dedım şimdi postu görünce keısn dıyorum 😂😂 bi daha demedi ama sanırsam benden önce uyuduğu ıcındır djjdjd
akgunbirsen deletedmom2014 bulantı gerçekten zor Allah yardımcınız olsun. Horlama keyfi bir şey gibi takılıyoruz falan ama sağlık açısından sıkıntı yok. İnşallah bulantılarınız geçer bir an önce 🙏🏻
akgunbirsen Derin_deniz01 ayyy o nasıl acaba😄 henüz o aşamaya gelemedim valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
elisss_61 akgunbirsen muhtemel burnunuz tıkanıyordur yatarken breath right burun bandı kullanın sorununuz kalmayacaktır
bensu2 akgunbirsen ayy heleki yorulduğum zamanlar herif gibi horluyormuşum 😂 gıdık büyüdü baskı yapıyo ondan herhalde 😂